Categorie: APH Cultural

afis amsterdamsThe Amsterdams este o trupă de post punk/indie/power pop din București, înființată în anul 2005. Componența actuală îi cuprinde pe Andrei Hațegan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitară, backing vocals), Augustin Nicolae (bass, backing vocals) și Andrei Ungureanu (chitară). Îi veți vedea VINERI, 3 octombrie, pe scena clubului RED ALERT din Ploiești!

Formația a concertat în țări precum Marea Britanie, Franța, Spania, Olanda, Italia, Ungaria și Cehia și a cântat în deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Handsome Furs și Wolf Parade.

Până în prezent, The Amsterdams a lansat un EP - „Automatic" având patru piese, două albume de studio - „Adolessons" și„Electromagnetica" - și patru videoclipuri.

„Electromagnetica" a fost masterizat de Harris Newman, cunoscut și pentru colaborările cu Wolf Parade și Arcade Fire, și îl are ca invitat pe Dan Boeckner, care cântă la chitară pe piesa „This Burial Ground's For Two".


The Amsterdams liveMai multe detalii despre trupă gasiți pe:

https://www.facebook.com/theamsterdams
http://en.wikipedia.org/wiki/The_Amsterdams

În 2013, The Amsterdams lansează primul album acustic al formaţiei, „Winds Apart", în care piesele de pe „Electromagnetica" şi „Adolessons" au căpătat feţe noi, alături de melodii noi, care nu au mai apărut pe niciun material.

Winds Apart se poate asculta integral AICI

Vineri, 3 octombrie 2014, la Club Red Alert Ploiești, accesul publicului va fi permis începând cu ora 20.00. Biletele costă 15 lei și sunt accesibile numai în seara concertului, la intrare.

CLUB RED ALERT - Str. Constanței, Nr. 1, Ploiești - zona Halele Centrale, Curtea de Apel.

Pe durata concertului sunt permise fotografiatul și filmatul. Este interzis accesul cu băuturi aduse din afara clubului.

Pagina oficială a evenimentului AICI.

Parteneri media: Actualitatea Prahoveană și artefapte.ro.

Back To Top