Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: APH Cultural

Artisti rotarieniO colecție impresionantă de fotografii și cărți poștale vechi ale Cabanei Omu, de pe platoul Bucegi, va putea fi admirată la Muzeul de Artă din Ploiești, în cadrul expoziției "Artiști rotarieni".

Organizată cu ocazia împlinirii a 110 ani de la înființarea, în Chicago, a primului club Rotary din lume, expoziția reunește lucrări semnate de trei artiști, cu toții membri Rotary: pe lângă arhitectul din Bușteni Nicolae Dan Manea, autorul fotografiilor Cabanei Omul, vizitatorii vor descoperi și lucrările pictorilor Alice Ana Neculea din Ploiești și Valeriu Șușnea – președintele Uniunii Artiștilor Pastici, Filiala Buzău.
Vernisajul expoziției este programat marți, 24 februarie, de la ora 19.00, la eveniment anunțându-și participarea și viceguvernatorul Rotary România și Republica Moldova, Martha Mocanu. Lucrările vor putea fi admirate timp de două zile dupa care exponatele, care au mai poposit și la Buzău, vor pleca înspre Busteni și, apoi, Târgoviște.

Back To Top