Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

alpin film festivalAlpin Film Festival editia a II-a , festival internațional de film, carte și fotografie destinat promovării culturii și civilizației montane , va avea loc în perioada 23-29 ianuarie în Brașov, Predeal și Bușteni. Intrarea la evenimentele celei de-a doua ediții a festivalului este liberă.

Iubitorii de munte, adrenalină și aventură vor avea la dispoziție o săptămână întreagă cu evenimente speciale – proiecții din cele mai spectaculoase filme din universul montan, expoziții de fotografie veche și fotografie alpină, lansări de carte, dar și întâlniri cu alpiniști sau sportivi români cunoscuți și invitați din Italia, Polonia, Cehia, Franta, Slovenia . Cei care vor veni la Alpin Film Festival 2017 vor putea să-i întâlnească, printre alții pe Zsolt Torok, Vlad Căpusean , Cornel Coco Galescu, Nicolae Dimache, Toma Coconea, David Neacșu, Ionut Zinca, Silviu Bălan, Cristian Lascau și mulți alții.

"Alpin Film Festival este un eveniment creat cu multă pasiune pentru munte și artă, un eveniment prin care ne dorim să dezvoltăm o platformă de educație privind muntele și tot ce înseamnă acesta: prietenie, natură, aventură, adrenalină și distracție. Deschidem ușa larg tuturor celor care iubesc și respectă muntele, sportul, cărțile, filmele și fotografiile. Ne dorim ca în timp, să creăm o comunitate frumoasă, alături de care știi sigur că vei petrece momente de neuitat, la munte" – explică Dan Burlac, președinte Alpin Film Festival.

Festivalul se deschide pe 24 ianuarie la Bușteni, orașul- gazdă al evenimentelor și filmelor din lumea alpinismului. Ziua va debuta cu vernisajul expoziției în aer liber de fotografie veche din Arhivele Naționale, prezentate în premieră publicului larg. Intitulată „Istoria în Alb", expoziția în aer liber va fi găzduită de Castelul Cantacuzino din Bușteni. Nicolae Pepene, directorul Muzeului Județean de Istorie Brașov, realizatorul expoziției concepută în colaborare cu Asociația Forums, va prezenta acest eveniment în cadrul căruia va avea loc și lansarea celui mai nou număr din revista Astra.

Festivalul de film se va deschide în seara de 24 ianuarie, la Centrul Cultural "Aurel Stroe – Bușteni, cu o proiecție specială a unuia dintre cele mai premiate filme românești la festivalurile internaționale de gen - "Muntele Magic", regizat de Anca Damian și prezentat de Irina Margareta Nistor.
Pe durata întregului festival, în cele trei orașe, va fi difuzată o selecție internațională care va cuprinde cele mai bune filme din ultimii doi ani, inspirate de lumea muntelui. În premieră, la Predeal, Alpin Film Festival va organiza între 28-29 ianuarie, "Zilele Filmului Românesc de munte", cu o selecție interesantă de filme realizate în România. Publicul va putea vota filmul preferat, la finalul fiecărei proiecții.
Anul acesta Italia este țara invitată la Alpin Film Festival, fiind una dintre țările cu tradiție în alpinism și sporturi de iarnă. Vor fi prezenți printre invitați, Aldo Audisio, directorul Muzeului Național Montan din Torino și Alessandro Filippini, cunoscut specialist în domeniul montan. Partenerul acestui eveniment este Institutul Cultural Italian din București.

La Brașov, în Piața Sfatului, va fi prezentată expoziția în aer liber "MUNTELE", realizată de Asociația FORONA, cu sprijinul Canon.
Tot în premieră, Alpin Film Festival va organiza joi, 26 ianuarie, la Predeal conferința "Medicină la Altitudine", în parteneriat cu Salvamont România. Cel care va susține acest eveniment este specialistul endocrinolog Nicolae Dimache, fost alpinist de performanță și actualmente rezident în Italia, la poatele Alpilor, unde a profesat mulți ani în domeniul endocrinologiei.
Salonul de carte va avea loc între 24 – 29 ianuarie, în Sala Mare a Primăriei Predeal. Aici se vor lansa public cele mai noi apariții de carte, cu teme inspirate de lumea muntelui. Printre scriitorii care vor fi prezenți se numără Marius Chivu, Sabina Fati , Dinu Mititeanu, Nicolae Dimache și Mihai Ogrinji.

Duminică, 29 ianuarie, Alpin Film Festival se va încheia cu două evenimente speciale – "Gala Alpinismului Românesc" și ceremonia de premiere "Sportivul Anului 2017", realizate cu sprijinul Primăriei orașului Bușteni și al Federației Române de Alpinism și Escaladă (FRAE), unde vor participa cei mai buni sportivi din țară.
Tot în cadrul Alpin Film Festival se desfășoară în perioada 1 ianuarie – 1 martie 2017 și concursul "Digital Carpatica" – concurs de scurtmetraje realizate exclusiv cu telefonul mobil, având ca temă principală Munții Carpați din România. Regulamentul concursului este disponibil pe website-ul Alpin Film Festival.

Întreg programul Alpin Film Festival și synopsis-ul filmelor selecționate pot fi găsite pe www.alpinfilmfestival.ro
Alpin Film Festival se bucură de sprijinul International Alliance for Mountain Film (IAMF), asociație internațională care reunește peste 25 de festivaluri de profil din întreaga lume.
Eveniment conceput și organizat de: Asociația MIMESIS
Co-producători: KOLECTIV , PRIMARIA PREDEAL , PRIMARIA BUSTENI , PRIMARIA BRASOV , AGENTIA METROPOLITANA BRASOV
Sponsori: ALEXANDRION GRUP ROMANIA , B.D.G.
Cu sprijinul: CANON ROMANIA , TIRIAC AUTO S.A , MILKA ROMANIA, SERGIANA, CASTELUL CANTACUZINO, THE GOOD COMPANY , MIORITICS, E-SKARP, GRAVITY, S.K.V. ROMANIA, FUNDATIA AMFITEATRU , FORONA , FOTOLIFE, CONVENTIA CARPATICA MUZEUL JUDETEAN DE ISTORIE BRASOV, AMBASADA GERMANIEI LA BUCURESTI AMBASADA SUA LA BUCURESTI , INSTITUTUL POLONEZ , INSTITUTUL CEH, AGENTIA NATIONALA DE TURISM
Parteneri Predeal
HOTEL BELVEDERE , HOTEL DRAGULUI , HOTEL CARMEN , RESTAURANTUL FONTANELA, POWdER APRES SKY
Parteneri strategici: SALVAMONT ROMANIA - Dispeceratul National Salvamont , INSTITUTUL CULTURAL ITALIAN , COMITETUL OLIMPIC SI SPORTIV ROMAN, FEDERATIA ROMANA DE ALPINISM SI ESCALADA, THE MAGNET
Parteneri media: Muntii Nostri; National Geographic Channel, Gazeta Sporturilor, National Geographic Romania, Transilvania Expres, MyTex.ro, Zile si Nopti, Cinemagia .
Eveniment susținut de Europa FM si TVR — Televiziunea Română.

Despre Alpin Film Festival

Alpin Film Festival este singurul festival internațional de film, carte și fotografie destinat promovării culturii și civilizației montane din România. Prima ediție a festivalului a avut loc în martie 2016.
Festivalul este inspirat de succesul altor manifestări de acest gen din întreaga lume: BANFF (Canada), GRENOBLE (Franța), KATHMANDU (Nepal).
Pentru mai multe detalii, puteți vizita website-ul festivalului www.alpinfilmfestival.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/alpinfilmfestival
Trailer-ul oficial al festivalului: https://vimeo.com/198833010

Back To Top