Categorie: APH Cultural

Zilele Culturii la Bușteni, derulate sub titlul "Sărbătoarea Sfinxului", au ajuns la a X-a ediție și promit, prin programul atent ales și deosebit de variat, să fie o încântare pentru ochi, minte și suflet, așa cum s-a întâmplat de fiecare dată, în ultimul deceniu.
Spectacolele vor oferi momente pentru toate vârstele și gusturile, fiind alese din genuri artistice cât mai variate. Programul din acest an include spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, spectacole de umor, spectacole de muzică clasică, recitaluri camerale şi concerte simfonice, spectacole de muzică de jazz şi blues şi spectacole de muzică folk, expoziţii diverse.
"Sărbătoarea Sfinxului" va debuta vineri, 4 august 2017, la ora 17.00, la Centrul Cultural „Aurel Stroe" din Buşteni, unde vor fi lansate două cărţi: „Zeii de mucava" semnată de Iuliana Marciuc, în care povestește despre lumea televiziunii, precum și „La hotarele posibilului", despre ufologie, autor Alecu Marciuc. Zilele Culturii se întind pe tot parcursul lunii august și vor include și Festivalul de Muzică şi Cultură Tradiţională Indiană, Festivalul de Folclor „Magia Sfinxului", Festivalul Concurs de Canto Clasic „Opera Start", respectiv Festivalul de Muzică Pop pentru Copii şi Adolescenţi „Sfinxul de Aur", dar și un târg al meșterilor populari, un târg al tradițiilor culinare și expoziții de caricatură, sculptură și icoane pe lemn și marmură, care vor putea fi vizitate pe toate durata evenimentului.

Back To Top