Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Televiziunea History difuzează, marți seară, documentarul „Regele care l-a păcălit pe Hitler", o producție despre lovitura de stat din 23 august 1944, în urma căreia durata celui de-Al Doilea Război Mondial a fost scurtată cu peste 200 de zile.


În documentarul amintit, Regele Mihai I îşi spune propria poveste despre războiul secret dus împotriva lui Hitler, dar şi a lui Stalin. Filmul are la bază imaginile înregistrate de producătorul John Florescu în cadrul unei sesiuni de discuţii avute la reşedinţa din Bucureşti a fostului suveran, informează History.
Pe 23 august 1944, tânărul rege Mihai, în vârstă de doar 23 de ani, a transmis poporului român cruciala veste că l-a arestat pe prim-ministrul Antonescu şi a întors ţara contra lui Hitler, alăturându-se Aliaţilor. Se crede că astfel a scurtat durata războiului cu peste 200 de zile. "Am luat trenul spre Berlin să vedem ce ar fi rezervat cealaltă cale şi am avut un prânz cu Hitler. Nu a fost deloc o întâlnire plăcută.", povesteşte Regele Mihai I în documentar.
Aliaţii l-au acoperit pe Mihai de onoruri, dar libertatea astfel câştigată nu a durat mult. Naţiunile care îl lăudaseră au "vândut" România Rusiei, obligându-l pe rege să ia calea exilului. Adevărul a fost uitat, iar liderii sovietici şi comuniştii români s-au întrecut să îşi asume meritele pentru evenimentele din 1944, scrie News.ro.
Documentarul, cu durata de o oră, va fi difuzat de History de la ora 21.00.

 

Back To Top