Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Doi artiști de geniu - Răzvan și Andreea Stoica, o vioară Stradivarius din 1729 și o orchestră simfonică extraordinară vă așteaptă joi, 8 februarie, de la ora 19:00, la concertul simfonic de la Filarmonica "Paul Constantinescu".

Evenimentul face parte din Festivalul "Zilele Filarmonicii 65", inclus în Proiectul „România 100 - Sărbătorim împreună", inițiat de Ministerul Culturii și Identității Naționale.
Din programul serii fac parte Concertul nr. 4 în Re major pentru vioară și orchestră, K.V. 218 de Wolfgang Amadeus Mozart, Rondo în Do major pentru vioară și orchestră de coarde, K.V. 373 - Wolfgang Amadeus Mozart – Fritz Kreisler și Dublul concert în re minor pentru vioară, pian și orchestră de coarde, M.W.V O 4 de Felix Mendelssohn.
"Cunoscut în întreaga lume pentru talentul și virtuozitatea interpretativă, Răzvan Stoica, violonist român stabilit în Olanda, este unul dintre puținii artiști privilegiați să cânte pe o vioară Stradivarius. Datând din 1729 și supranumită «The Queen», vioara a aparținut, în trecut, chiar lui Nicolo Paganini și i-a fost acordată celebrului violonist Răzvan Stoica după ce a câștigat, în urmă cu 10 ani, concursul Strad Prize. Singurul român laureat cu premiul NEW TALENT- Bratislava și desemnat «Cel mai bun violonist din Europa cu vârsta sub 28 de ani», Razvan Stoica a înființat în Olanda Camerata Stradivarius, o orchestră de cameră ai carei artiști cântă exclusiv pe intrumente Stradivarius și cu care are nenumărate concerte în întreaga lume. Acuratețea, tehinica desăvârșită și sunetul aparte fac din Răzvan Stoica unul dintre cei mai buni violoniști ai generației sale. În concertul de joi, 8 februarie, Răzvan va fi atât violonist cât și dirijor, el conducând orchestra noastră simfonică. Andreea Stoica, sora lui Răzvan Stoica, este o pianistă cu o carieră solistică importantă, colaborând, de-a lungul timpului, cu numeroase orchestre din Europa, Asia sau SUA. Născută în România și considerată un «copil minune», Andreea și-a făcut debutul cu orchestra la 12 ani, iar din 1996 cântă alături de fratele ei în «DUO Stoica» și în Camerata Stradivarius. Legătura dintre cei doi este extrem de vizibilă pe scenă, talentul și emoția lor contopindu-se într-un act artistic unic pe care doar conexiunea unor frați îl poate reda", spun reprezentanții Filarmonicii.
Biletele pentru concertul de joi, 8 februarie, sunt disponibile atât online pe www.filarmonicaploiesti.ro cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii "Paul Constantinescu" Ploieşti şi la Agenția Teatrală, la prețuri de 30 de lei - întreg, 20 lei - pensionar și 15 lei - elev și student.

Back To Top