Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Un nou eveniment excepțional este pregătit, zilele acestea, de echipa Filarmonicii din Ploiești.

În parteneriat cu Asociația "Muzica unește Europa", instituția organizează, pe 30 și 31 martie, cea de-a II-a ediție a Concursului internațional de vioară și violă “Muzica unește Europa”. Evenimentul va fi găzduit de Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploieşti.

Potrivit organizatorilor, la cele trei categorii ale concursului s-au înscris 30 de tineri artiști, cu vârste cuprinse între 11 - 19 ani, din România, Germania și Elveția. Printre ei se numără și mai mulți elevi ai Colegiului de Artă "Carmen Sylva" din Ploiești.

Programul evenimentului include și recitaluri ale câștigătorilor Marelui premiu și ale invitaților speciali  din Elveția, Grecia și Cehia.

Membrii juriului sunt din Germania, Elveția și Japonia, iar evaluarea concurenților se va face conform noilor norme europene, pe baza unui soft, care cuprinde cinci categorii de evaluare, fiecare dintre concurenți primind la sfârșitul competiției un feedback în scris din partea fiecărui membru al juriului.

Premiile sunt în valoare totală de peste 3.000 euro, participanților urmând să le fie oferite diplome și trofee. În plus, câștigătorul Marelui premiu al concursului va avea prilejul să susțină un concert împreună cu Orchestra Filarmonicii  “Paul Constantinescu”, în stagiunea 2018-2019.

Back To Top