Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

bekkano"Crăiasa Zăpezii" și parada personajelor au deschis, luni, prima ediție a Festivalului pentru copii și tineret "Imaginarium", organizat de Teatrul "Toma Caragiu". Astăzi, alte basme vor aduce, la Ploiești, atmosfera de poveste.

Marți dimineață, în sala Teatrului pentru copii, de pe Bd. Independenței, se joacă "Aventurile lui Chilli Ramirez", o piesă de Ioan Gyuri Pascu, în  regia lui Attila Vizauer și cu scenografia realizată de Mihai Pastramagiu, cu Adrian Iuga, Marius Stroe, Erika Mihaly , Adrian Dobrescu, Manuela Zaharie, Cecilia Negru, Florența Vatavu (Teatrul Arlechino Brașov). Este povestea unui șoricel supererou a cărui putere extraordinară nu este iuțeala picioarelor, nici forța muschilor, ci sclipirea minții.

Marți seară, echipa Teatrului "Ion Creangă" din București propune o poveste atipică despre acceptare și sacrificiu, care demonstrează cât de relative sunt, în realitate, noțiunile de bine și rău, dreptate și nedreptate. Bekkano, cu înfățișarea lui ridicolă nu va câștiga niciodată respectul celorlalți, dar iubirea ține cont doar de lucrurile care pot fi «văzute» cu inima, este mesajul celui de-al doilea spectacolul de marți, în regia lui Vlad Massaci.

Festivalul continuă până duminică, inclusiv, cu multe alte spectacole pentru copii, dar și piese pentru adolescenți (VEZI DETALII).

Actualitatea Prahoveană este partener media în cadrul primei ediții a Festivalului de teatru pentru copii și tineret "Imaginarium".

Foto: Teatrul "Toma Caragiu"

Back To Top