Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

madalin voicuLa început de stagiune, Filarmonica "Paul Constantinescu" din Ploiești își invită spectatorii la un concert simfonic excepțional, sub bagheta dirijorului Mădălin Voicu. Acesta va urca pe scenă alături de fiul său, Mădăin Voicu jr., pentru a-i încânta pe ploieșteni cu unele dintre cele mai frumoase partituri ale lui Wolfgang Amadeus Mozart.

Concertul va avea loc joi, pe 4 octombrie, de la ora 19.00, și le promite spectatorilor o seară Wolfgang Amadeus Mozart în programul căreia au fost incluse Divertismentul în Re major, Concertul în re minor nr. 20 pentru pian și orchestră și Simfonia nr. 40 în sol minor.

La pupitrul dirijoral al orchestrei simfonice se va afla Mădălin Voicu, iar solist invitat va fi Mădălin Voicu jr. – pian, au anunțat reprezentanții instituției de cultură.

Mădălin Voicu s-a apropiat de domeniul muzical inițial prin studiul viorii, a urmat cursurile Universității Naționale de Muzică din București, iar ulterior s-a dedicat artei dirijorale, de-a lungul timpului fiind îndrumat de muzicieni de prestigiu precum Sergiu Celibidache, Carlo Zecchi, Corneliu Dumbrăveanu, Hans Swarowsky. De asemenea, a beneficiat de burse de studio la Trier, Mainz, Stuttgart și Londra. Este muzicolog, compozitor, violinist, dirijor și profesor. A fost dirijor al Filarmonicii „Oltenia” – Craiova (1980 – 1982) și al Filarmonicii „Paul Constantinescu” – Ploiești (1986 – 1990), fiind totodată un invitat permanent al orchestrelor de profil din țară, iar concertele susținute în străinătate relevă aprecierea de care se bucură artistul și peste hotare. A fost profesor de muzicologie la Conservatorul „Attaturk” – Izmir, Turcia (1990 – 1995) și Director artistic al Festivalului Internațional „George Enescu” (1996).

Mădălin Voicu Jr. s-a născut într-o familie de muzicieni cu tradiție de sute de ani, bunicul său, renumitul violonist Ion Voicu și tatăl său, dirijorul Mădălin Voicu, fiind doar două dintre valorile moderne ce merită menționate. Juniorul a început studiul pianului la vârsta de patru ani, sub îndrumarea cunoscutei profesoare Ludmila Popișteanu, urmașa profesoarei Florica Muzicescu. Primul recital l-a susținut la vârsta de șase ani, interpretând „Ecossaise” de Ludwig van Beethoven, iar la 11 ani câștiga Premiul I absolut al Concursului „Citta di Catanzaro”.

A debutat, la 15 ani, pe scena Sălii Radio cu Orchestra de Cameră București – Ion Voicu, continuând o carieră națională și internațională ca solist și membru al unor formații camerale. La 18 ani s-a angajat acompaniator al Operetei „Ion Dacian”, fiind remarcat și recomandat de tenorul Dorin Teodorescu. A cântat ca solist acompaniat de orchestrele din Brașov, Ploiești, Iași și Constanța, sub bagheta dirijorilor Ilarion Ionescu-Galați, Ion Baciu, Ovidiu Bălan, Petre Sbârcea, Radu Postăvaru și Mădălin Voicu. Susține concerte în Franța, Austria, Turcia și Italia.

Biletele, în valoare de 20 de lei - preț întreg, 15 lei - pensionari și 5 lei / elevi/studenți se găsesc la Casa de bilete a Filarmonicii, la Agenția Teatrală. Rezervările se pot face și on-line, de aici.

Back To Top