Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

În zilele de 10 şi 11 septembrie a avut loc în Bucureşti Finala Festivalului Naţional de Arte pentru Liceeni - LicA2rt 2008, eveniment organizat de Societatea pentru Cultură, Oameni şi Prietenie şi Clubul "Nouă ne pasă!” în parteneriat cu Ministerul Educaţiei, Cer­cetării şi Tineretului şi portalul www.fotolitera.com.

În dimineaţa zilei de 11 septembrie, la Colegiul Naţional "Cantemir - Vodă” s-au desfă­şurat workshop-urile pe secţiuni. Invitaţii au fost actorul Silviu Biriş (la secţiunea Teatru), fotograful Dinu La­zăr (secţiunea Fotografie) şi poetul Răzvan Ţupa (secţiunea Poezie), care au stat de vorbă cu nominalizaţii LicArt şi au realizat împreună improvizaţii şi experimente artistice şi vizuale.


Ploieştiul a fost reprezentat la ediţia din acest an de Andreea Chiru, elevă a Liceului Economic "Mihail Manoilescu” Ploieşti, care a şi-a dovedit talentul în arta fotografică câştigând secţiunea de fotografie alb-negru cu lucrarea „The 77th journal”. La aceeaşi secţiunea, Andreea Chiru a fost nominalizată şi cu fotografia intitulată "Art?”

Back To Top