teatru funny money
Categorie: APH Cultural

 

• Săptămâna aceasta, în sala Teatrului „Toma Caragiu”: joi și vineri, vom afla ce întâmplări l-au transformat peste noapte pe Henry Perkins, un contabil obișnuit din Londra, în miliardar.
• Sâmbătă, șase cupluri își dezvăluie poveștile într-un spectacol despre relații de cuplu și măștile pe care le purtăm pentru a câștiga iubirea, acceptarea și apreciarea după care tânjim.
• Duminică, ne întâlnim cu Charlie și soția lui, Jenny, un cuplu care crede că a descoperit rețeta jafului perfect. Iată spectacolele!


Miercuri, 11 mai, la ora 11.00, joi, 12 mai, la ora 11.30, la Teatrul de Animație, vom putea explora lumea vastelor întinderi de nisip ale deșertului, dar și în universul plin de magie al lui Peter Pan, băiețelul care a refuzat să crească. Temutul căpitan Hook, împreună cu echipajul de pe corabia sa de pirați, își dorește să cucerească tărâmul magic al lui Peter Pan, dar și pe cele învecinate, populate de ființe fantastice, pe cât de diferite, pe atât de simpatice și pline de viață. Adaptare modernă a clasicei povești scrisă de J.M Barrie, spectacolul Peter Pan îi poartă pe cei mici într-o călătorie palpitantă într-un tărâm de basm, alături de un personaj cu care au crescut generații întregi.
Joi, 12 mai, de la ora 19.00, și vineri, 13 mai, ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, ne delectăm cu „Funny Money”, povestea lui Henry Perkins, un contabil de vărstă mijlocie, care se întoarce acasă cu metroul, așteptând cu nerăbdare cina de ziua lui, unde el și soția sa și-au invitat vechii prieteni, pe Vic și Betty Johnson. Ceea ce părea a fi o zi normală se schimbă brusc, după ce, în metrou, Henry ia din greșeala o altă servietă, în care descoperă o sumă fabuloasă de bani. Un șir de situații neprevăzute și amuzante se dezlănțuie, pe măsură ce noi personaje își fac apariția și află de acest câștig neașteptat.
Vineri, 13 mai, la ora 18.00, și duminică, 15 mai, de la orele 10.30 și 12.00, în sala Teatrului de Animație îl revede pe „Califul Barză”, care ne poartă în universal magic al celor 1001 de nopți. O poveste plină de înțelesuri despre eroi care reușesc să treacă peste încercările la care sunt supuși și despre eterna șansă ca binele să triumfe, spectacolul nu este doar unul dintre cele mai apreciate de copii, ci și de profesioniștii teatrelor, primid premii și arecieri în toată țara.
Seara de sâmbătă, 14 mai, este rezervată spectacolului „Toxic”, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”. O poveste inedită care vorbește, cu umor, ironie și sarcasm, despre toate acele lucruri care pigmenteaza relațiile moderne și le fac atât de pasionante: șase cupluri ne fac cunoscute viețile lor, încărcate de iluzii, ironii, amăgiri și dezamăgiri. Spectacolul nu este recomandat persoanelor cu vârsta sub 14 ani.
Duminică, 15 mai, la ora 19.00, în sala Teatrului „Toma Caragiu”, vedem „Sorry, Charlie”. Împreună cu soția sa Jenny, Charlie vrea să fure un diamant valoros din casa domnului Butterfly, în timp ce acesta este plecat în vacanță. Însă doi musafiri se ivesc din senin la ușă și le dau planurile peste cap, iar Charlie este nevoit să găsească o soluție ingenioasă pentru a ieși din bucluc.
Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau on-line, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

VEZI ȘI: EVENIMENT. Bookfest își deschide porțile pe 1 iunie, la Romexpo

  • Facebook.com/actualitateaprahoveana.ro
  • instagram.com
  • twitter.com
  • Google Business
  • Youtube Actualitatea
  • Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. 

 

Back To Top