Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Toma Caragiu
Categorie: APH Cultural

 

• Teatrul „Toma Caragiu” ne oferă, în această săptămână, spectacole cu multe zâmbete, dar și o călătorie muzicală emoționantă, sub semnul romantismului.
• Nu vor lipsi nici momentele de suspans, pentru cei mai mici spectatori.
• Vezi mai jos programul complet.

Luna ianuarie se încheie la Teatrul „Toma Caragiu” cu zâmbete și pe ritmurile unor melodii îndrăgite, care vor prefigura trecerea către luna îndrăgostiților. Actorii ne propun întâlnirea cu una dintre cele mai cunoscute opere dramatice scrise de I. L. Caragiale, la fel de actual și acum, precum în urmă cu mai bine de 140 de ani, cu o comedie plină de suspans și situații neprevăzute, care ne va purta într-o vilă luxoasă din America zilelor noastre și ne invită să pornim împreună într-o călătorie muzicală emoționantă, pe parcursul unui spectacol-concert creat sub semnul romantismului.

Teatrul de Animație Imaginario îi așteaptă pe micii spectatori să se bucure de un spectacol creat ca o formă de comunicare între actori și public, manifestată prin activități ludice și prin relația dintre personaje și copii.

Iată programul complet: 

„O noapte furtunoasă” – vineri, 27 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Orbit de gelozie când un „bagabont” atentează la onoarea lui de familist, Jupân Dumitrache apelează la Chiriac, omul lui de nădejde, să îi apere reputația. Urmează evenimente tumultuoase, declanșate de o simplă confuzie. „O noapte furtunoasă”: un spectacol ce ilustrează, cu umor, moravuri și situații întâlnite și în societatea contemporană.

„Sorry, Charlie!” – sâmbătă, 28 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Charlie și Jenny, soția lui, încearcă să sustragă un diamant prețios din casa domnului Butterfly, șeful lui Charlie, în timp ce acesta este plecat în vacanță. Doi musafiri ce apar din senin la ușă le dau însă planurile peste cap, iar pentru a nu fi prins în fapt, Charlie este nevoit să pretindă că el este proprietarul.

 CITEȘTE ȘI: FILARMONICA: CONCERT EXTRAORDINAR DEDICAT ZILEI UNIRII PRINCIPATELOR ROMÂNE

„Suflet pereche” – duminică, 29 ianuarie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Îndrăgita Nico, alături de Daniela Răduică, Romeo Zaharia, George Capanu, acompaniați de Orchestra și Baletul Majestic, îi vor delecta pe iubitorii muzicii de calitate cu melodii reprezentative din repertoriul artistei și cu acordurile unor piese românești binecunoscute, într-o seară a sentimentelor nobile și a sensibilității.

„Bucle Aurii” – vineri, 27 ianuarie, ora 18:00 și duminică, 29 ianuarie, orele 10:30 și 12:00, în sala Teatrului de Animație Imaginario. Un spectacol interactiv, antrenant și inedit, adresat copiilor cu vârsta curpinsă între 2 și 5 ani, „Bucle Aurii” urmărește aventurile unei fetițe care, în avântul jocului, ajunge singură în pădure. Obosită și înfometată, ea descoperă locuința unei familii de urși, care îi vor deveni prieteni.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244.522.774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea „Program spectacole”.

Foto: Marius Vajoaica, Teatrul Toma Caragiu

CITEȘTE ȘI: ASOCIAȚIA EDITORILOR DIN ROMÂNIA: OFENSIVĂ EDITORIALĂ ÎMPOTRIVA ANALFABETISMULUI FUNCȚIONAL

Back To Top