Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Caragiale
Categorie: APH Cultural

 

• Împlinirea a 171 de ani de la nașterea marelui dramaturg I. L. Caragiale este marcată de instituțiile de cultură din Ploiești prin diverse activități.
• Printre acestea, lansarea de programe la unitățile de învățământ, concursuri și expoziții.

La împlinirea a 171 de ani de la nașterea scriitorului Ion Luca Caragiale, Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale" a Municipiului Ploiești organizează proiectul educational „Aproape de Caragiale”. Proiectul se adresează elevilor din toate ciclurile de învățământ din județ. Practic, Casa de Cultură invită toate cadrele didactice să aloce 15 minute din activitățile lor evocării scriitorului în ziua de 31 ianuarie.

Printre acțiunile desfășurate la clasă pot fi: citirea/lecturarea a diverse tipuri de texte din opera dramaturgului, interpretarea unor fragmente din creația marelui dramaturg, scenete, studii de caz, dezbateri pe marginea operei lui I. L. Caragiale, organizarea și przentarea de expoziții de desen și/sau picture inspirate din opera dramaturgului la nivelul clasei de elevi sau al anului de studio etc.

Pentru evaluarea proiectului, cadrele didactice vor trimite un proces-verbal pentru fiecare instituție de învățământ cu numele cadrului didactic implicat, clasa, numărul de elevi participanți și tipul de activitate realizată, însoțit de maxim 5 fotografii în format jpeg, din care să reiasă activitatea desfășurată la clasă și în care să se regăsească numele proiectului „Aproape de Caragiale”- 31 ianuarie 2023.

 CITEȘTE ȘI: „TREBUIE SĂ FI CUNOSCUT CINEVA PLOIEŞTII CA SĂ-L ÎNŢELEAGĂ ÎNTR-ADEVĂR PE CARAGIALE”. 171 DE ANI DE LA NAȘTEREA MARELUI DRAMATURG

Materialele din participarea la acțiune pot fi trimise pe adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. până la data de 3 februarie.
Casa de Cultură va promova această activitate prin postarea imaginilor pe pagina de facebook și pe site-ul instituției și va elibera, pe baza procesului verbal, însoțit de fotografii, adeverințe de participare pentru cadrele didactice care se vor implica în desfășurarea proiectului și diplome pentru clasele participante.

Biblioteca Județeană „Nicolae Iorga” desfășoară luni, 30 ianuarie, cu prilejul împlinirii a 171 de ani de la nașterea marelui scriitor, activități online dar și fizice:

- Concurs online 30 ianuarie 2023, ora 13:00: ,,Ion Luca Caragiale - autor si personaj’’
- Scurt documentar despre viata și opera lui Ion Luca Caragiale, cu vizionare (Facebook) și onsite (Sala Meridian) - ora 14:00
- Expoziție de carte - opera scriitorului și carte de referință
- Activitate dedicată copiilor de vârste mici – „Ion Luca Caragiale – portret pe sticlă”.

CITEȘTE ȘI: ZILELE CARAGIALE ÎN PLOIEȘTI: 28-30 IANUARIE, LA MUZEUL DE ISTORIE

Back To Top