Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Festivalul Vieții ed a 3-a Ferma Homorâciu
Categorie: APH Cultural

 

• Cea de-a treia ediție a Festivalului Vieții va avea loc în perioada 25-27 august la Ferma Homorâciu, într-o grădină de vis.
• Vezi ce suprize pregătesc organizatorii și cum arată livada.

La Ferma Homorâciu, pe Valea Teleajenului, la doar 10 minute de orașul Vălenii de Munte, finalul de august ne va aduce muzică de calitate, surprize culinare și multă voie bună la cea de-a treia ediție a Festivalului Vieții.

„Vor fi artiști de seamă, mâncăruri cărora nu le vom putea rezista, libertate și relaxare, distracție și voie bună, timp prețios petrecut împreună. Pe scenă, vedem și anul acesta, ca și în anii anteriori, și rock, și folk, și muzică tradițională, dar și muzică ușoară, pentru că este un festival al diversității culturale și pentru că vrem să promovăm cultura sub felurite forme, abordând mai multe genuri”, ne-a dezvăluit Monica Cristea, organizator în cadrul evenimentului.

CITEȘTE ȘI: A VI-A EDIȚIE A FESTIVALULUI "JAZZ ON THE ROOFTOP" VA AVEA LOC LA FINALUL LUNII AUGUST

Desfășurat într-o livadă de 7 hectare cu gutui, pruni, mesteceni, stejari și brazi, Festivalul Vieții are ca scop „încărcarea bateriilor“, oferind atmosfera rurală atât de căutată: cu pace, siguranță, aer curat și muzică bună.

Pe scenă, vor urca, în cele trei zile de festival, Theo Rose& Roz GVNG, Raluca Diaconu, Gheorghe Gheorghiu, Valentin Dinu, Random, Artiștii Vieții, DJ Dani, Plăieșii, Doar Atât, Țapinarii, Ro-Mania, Mister C, Diablo Mami, Ducu Bertzi & Friends, Nicu Zotta, Cătălin Stepa, Ocru, Cristian Alivej, Constantin Ghinea-Dumitrache și celebra Maria Gheorghiu.

Festivalul Vieții afiș

„Dacă la prima ediție am avut 1.000 de participanți, la cea de-a doua ediție a Festivalului Vieții au venit peste 3.000 de persoane, iar anul acesta așteptăm chiar mai mulți vizitatori pentru că și surprizele vor fi mari. Avem trei zile de spectacole, campare gratuită cu cortul sau cu rulota, iar adulții pot sta liniștiți, pregătim o mulțime de activități pentru cei mici. Vom avea o mulțime de activități pentru copii, într-un loc de joacă permanent, care includ ateliere de olărit, pictat, lucrat în piele și vor veni meșteri artizani invitați pentru a arăta tuturor arta și meșteșugurile lor. De asemenea, nu vor lipsi producătorii locali de miere și de alte bunătăți, zona fiind cunoscută ca un adevărat centru al delicateselor culinare preparate de localnice. Concerte vor fi zilnic, vineri vom începe chiar de la ora 14.00, având în vedere amabilitatea artiștilor care au confirmat participarea”, ne-a mai spus Monica Cristea.

Mai mult, locația oferă libertatea de a campa în mijlocul naturii la umbră, iar locurile sunt nelimitate. Bineînțeles, nu va lipsi focul de tabără.

Cotidianul Actualitatea Prahoveană și contributorul cultural ArteFapte sunt parteneri media ai evenimentului.

Toate detaliile pe pagina de facebook a Festivalului Vieții

GALERIE FOTO FESTIVALUL VIEȚII

livada Ferma Homorâciu 1

livada Ferma Homorâciu 2

livada Ferma Homorâciu 3

teren deschis pentru festival 1

teren deschis pentru festival 2

teren deschis pentru festival 3

teren deschis pentru festival 4

mesaje pozitive Festivalul Vieții 2

mesaje pozitive Festivalul Vieții 1

CITEȘTE ȘI: EVENIMENT AUTO LA HIPODROMUL PLOIEȘTI: „DE LA CAL, LA CAI PUTERE”

 

Back To Top