Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Festivalul castanilor 2023 preselecție
Categorie: APH Cultural

• Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești organizează în perioada 13-14 octombrie 2023, cea de-a XXIV-a ediţie a Festivalului Concurs de Interpretare a Muzicii Folk - „Festivalul Castanilor –In memoriam Gabi Dobre”.
• Data limită a preselecțiilor pentru concurs este 24 septembrie.

„Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre” se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu calităţi componistice şi interpretative deosebite, care doresc să se afirme ca solişti interpreţi de muzică folk, în duet cu alţi interpreţi sau în grupuri organizate de muzică folk.

Care sunt condițiile de participare

- Concurenţii pot participa în concurs cu minim 2 compoziţii proprii de muzică folk, cu text propriu sau creat de alte persoane (textieri sau poeţi români consacraţi).
- Vârsta minimă 14 ani – vârsta maximă 40 de ani;
- Nu au obţinut la nicio ediţie anterioară a Festivalului Concurs Naţional de Muzică Folk „Festivalul Castanilor - In memoriam Gabi Dobre”, Marele Premiu.

Preselecţia pentru Festivalul Castanilor

Înscrierile la preselecţie se pot face până pe data de 24 septembrie 2023, trimiţând un plic A4, care să conţină toate materialele solicitate în regulament, către adresa Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, str. Piața Eroilor, nr.1A.

Partenerii media ai evenimentului sunt: Revista Atitudini, Arte Fapte, Actualitatea Prahoveană, Observatorul Prahovean.

În curând, organizatorii vor dezvălui numele artiștilor care vor susține recitaluri în cadrul festivalului.

Festivalul Castanilor 2023 afiș preselecție

CITEȘTE ȘI: „DUPĂ BLOCURI - TEATRU ÎN CARTIERE": SPECTACOLE GRATUITE ÎN PLOIEȘTI

Back To Top