Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

tabăra Ion Stratan poezie universitatea dimitrie gusti casa de cultură cenaclul atitudini
Categorie: APH Cultural

• Printr-un eveniment amplu, Casa de Cultură „I. L. Caragiale” a Municipiului Ploiești a organizat joi, la Centrul cultural „Sfântul Antim Ivireanul”, deschiderea Taberei de creație literară „Ion Stratan”, deschiderea cursurilor Universității „Dimitrie Gusti” și prezentarea Cenacului „Atitudini”.
• Invitații au adus un omagiu poetului Ion Stratan, și-au recitat creațiile literare și s-au bucurat de momentele de muzică bună.

Deschiderea Taberei de creație literară „Ion Stratan” a vizat cu prioritate actul cultural în domeniul literaturii, fiind conceput ca un schimb cultural între artişti din diferite zone ale ţării. Invitații din acest an sunt poeţii Cezara Răducu, Liliana Ursu, Ion Tudor Iovian, Costinel Petrache și Maria Grădinaru, toți membri ai Uniunii Scriitorilor din România.

VIDEO LIVE APH DESCHIDEREA TABEREI DE CREAȚIE LITERARĂ ION STRATAN ȘI A UNIVERSITĂȚII DIMITRIE GUSTI

Sensibilitatea poeziei lor a încântat auditoriul, iar un moment de mare entuziasm a fost marcat de Liliala Ursu care a împărtășit publicului experiențele de cadru didactic în domeniul literaturii pe care le-a avut în liceele și universitățile de peste hotare.

 CITEȘTE ȘI: TABĂRA INTERNAȚIONALĂ DE SCULPTURĂ MONUMENTALĂ CONTEMPORANĂ PLOIEȘTI ARE LOC ÎN PERIOADA 21 OCTOMBRIE – 19 NOIEMBRIE

La deschiderea noului an al Universității Populare „Dimitrie Gusti”, cadrele didactice ale instituției au explicat publicului domeniile în care vor iniția studenții, tineri dar și adulți, pentru că universitatea se adresează tuturor categoriilor de vârstă. 

Cenaclul „Atitudini” a readus în atenție delicatețea poeziei și a muzicii, îmbinând momentele de omagiu către Ion Stratan și opera lui, cu armonii de folk și creații proprii ale tinerilor emoționați.

GALERIE FOTO Sorin Petculescu și APH

DSCF2973

DSCF3090

DSCF3093

DSCF3143

DSCF3170

cenaclul atitudini cultură 3

cenaclul atitudini cultură 2

cenaclul atitudini cultură 1

 

CITEȘTE ȘI: FESTIVALUL „NOI ÎMPREUNĂ”, PRIMUL EVENIMENT DIN ROMÂNIA DEDICAT EXCLUSIV PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI

Back To Top