Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Lansare album Imperfect Gabriel Radu Arnăutu
Categorie: APH Cultural

 

• Chitaristul Gabriel Radu Arnăutu își lansează albumul „Imperfect” sâmbătă, 11 noiembrie 2023, de la ora 19.00, la Filarmonica Ploiești.
• Este, cu siguranță, un eveniment important pentru toți iubitorii de rock și în special de chitară care vor avea parte de un show impresionant.

Gabriel Radu Arnăutu, un artist cu o carieră muzicală impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, vă invită să faceți parte dintr-un show electric captivant.

Radu, așa cum îi spun prietenii, este un muzician complet, cunoscut pentru măiestria sa la chitară și pentru compozițiile sale variate. Începând în anii '90 cu muzică rock și metal, a explorat ulterior genuri muzicale diverse precum rap, electro, blues și jazz. A făcut parte din numeroase trupe, precum Prosectura, H8, Doar Atât, DPT, și a colaborat cu artiști de renume precum Paraziții, Bug Mafia, Butch, K-gula, DJ Undoo, Freqax, Movaizhaleine.

„Imperfect” este o colecție de compoziții muzicale originale cu influențe extrem de variate, cuprinzând muzică rock, electronică, rap, reggae, jazz și muzică clasică. Albumul a fost creat în perioada 2020-2022, înregistrat în noiembrie-decembrie 2022, și mixat/masterizat în prima jumătate a anului 2023.

VEZI AICI GABRIEL RADU ARNĂUTU LIVE LA ROCKCAFE PH

Titlul albumului transmite un mesaj special publicului. Autorul, Radu Arnăutu, un muzician autodidact, a transformat mereu „greșelile” în părți fluide și coerente ale compozițiilor sale muzicale. El crede că, în ciuda imperfecțiunilor din lumea noastră, putem extrage frumusețe și sublim din cotidianul plin de imperfecțiuni.

Radu și chitara sa vă așteaptă la o seară cu și despre muzică și emoție.

Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de pe filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro.

Prețul biletelor: adult 50 lei, pensionar/elev/student 30 lei.

CITEȘTE ȘI: SÂMBĂTĂ, 11 NOIEMBRIE, MAUSOLEUL FAMILIEI HASDEU DIN CIMITIRUL BELLU VA FI DESCHIS SPRE VIZITARE

Back To Top