Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Târgul de carte Gaudeamus București 2023
Categorie: APH Cultural

 

• Ediția din București a Târgului de carte Gaudeamus se află în pregătiri și îți va deschide porțile în perioada 22-26 noiembrie, la Romexpo.
• Anul trecut, târgul de carte a găzduit peste 600 de evenimente editoriale.

Pavilionul Central (A) Romexpo va găzdui, în această lună, cele mai cunoscute edituri și publicații la Târgul de Carte Gaudeamus ediția București 2023.

Programul de vizitare va fi zilnic, între orele 10:00 şi 20:00, iar accesul publicului va fi gratuit.

Toate detaliile pentru expozanți sunt disponibile AICI.

Ediția de anul trecut a Târgului de Carte Gaudeamus București a atras zeci de mii de vizitatori, pentru că a fost prima reluată după doi ani de pauză. Evenimentului de vârf de piață editorial a avut aproape 8.000 de metri pătrați de spațiu expozițional – cel mai mare din țară, în care au fost amenajate peste 200 de standuri ale editurilor care au oferit publicului o gamă extrem de variată de produse editoriale.

Anul trecut, Gaudeamus București a găzduit peste 600 de evenimente editoriale, iar în incinta târgului au fost amenajate și spații speciale pentru activități interactive, destinate copiilor.

CITEȘTE ȘI: PARCHETUL EUROPEAN ANUNȚĂ PERCHEZIȚII ÎN BUCUREȘTI ȘI PLOIEȘTI ÎNTR-O ANCHETĂ LEGATĂ DE O PRESUPUSĂ FRAUDĂ DE 15 MILIOANE DE EURO

 

Back To Top