Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

lansare album Imperfect Radu Arnăutu
Categorie: APH Cultural

 

• Chitaristul Gabriel Radu Arnăutu și-a lansat recent albumul „Imperfect”, la Filarmonica Ploiești.
• Un eveniment important pentru toți iubitorii de rock și în special de chitară, iar noul concept propus de Radu a adus pe scena muzicală un show impresionant.

Gabriel Radu Arnăutu, un artist cu o carieră muzicală impresionantă ce se întinde pe parcursul a peste 30 de ani, a lansat la Filarmonica Ploiești albumul „Imperfect”, un nou concept de rock, cu influențe extrem de variate - electro, blues, jazz, rap, reggae și muzică clasică – a căror îmbinare cucerește prin capacitatea de a transpune ascultătorul într-o mulțime de rezonanțe.

Chiar dacă ești ascultător împătimit de metal, muzică electronică sau orice alt gen, albumul „Imperfect” este capabil să îți atragă atenția și să te convingă să îl mai asculți încă o dată, fie că ești la volan, te relaxezi sau stai la o șuetă cu prietenii.

Radu Arnăutu exprimă profesionist, prin părțile fluide și coerente ale compozițiilor sale muzicale, ideea de a extrage frumusețe și sublim din cotidianul plin de imperfecțiuni.

Albumul a fost creat în perioada 2020-2022, înregistrat în noiembrie-decembrie 2022, și mixat/masterizat în prima jumătate a anului 2023.

Îl puteți contacta pe Radu pe paginile lui din rețelele de socializare AICI și AICI

Radu Arnăutu concert 1

show Imperfect

Radu Arnăutu concert 2


FOTO: Cătălin Vlad

CITEȘTE ȘI: SPECTACOL ȘI ELEGANȚĂ ÎN NATURĂ: ÎNTRECERI ECVESTRE LA FERMA HOMORÂCIU

Back To Top