Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

spectacole Teatrul Toma Caragiu
Categorie: APH Cultural

• Teatrul „Toma Caragiu” ne oferă, în această săptămână, spectacole pentru toate gusturile.
• De la satiră clasică, la o călătorie inefabilă în inima Italiei și aventuri pentru cei mici, toate completează un program divers și interesant.

O nouă săptămână cu producții diverse vă așteaptă la Teatrul „Toma Caragiu”, de la un text clasic al literaturii franceze, la un spectacol de revistă autentic sau o incursiune în lumea poveștilor lui Ion Creangă.

AVARUL – joi, 23 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O perspectivă modernă a clasicei comedii scrise de Molière, ce aduce în prim-plan aspecte caracteristice ale societății contemporane, precum obsesia materialismului și indiferența față de ceilalți. În contextul actual, în care preocuparea pentru bani și bunuri materiale este adesea pusă înaintea valorilor, sentimentelor și a relațiilor interpersonale, adaptarea satirică a regizorului Cristi Juncu oferă publicului oportunitatea de a reflecta asupra propriei umanități. Această reprezentație este SOLD OUT.

LA VITA Ѐ BELLA – sâmbătă, 25 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O călătorie inefabilă în inima Italiei, o celebrare a frumuseții vieții și a bucuriei de a trăi, „La vita è bella” dezvăluie diversitatea și bogăția culturii italiene, oferind publicului, prin muzică, dans și momente umoristice, o panoramă captivantă a acestei societăți. Nico, Daniela Răduică, Mădălina Cernat, Romeo Zaharia, George Capanu, Eduard Stoica vor interpreta melodiile binecunoscute, ce transmit emoții diverse, de la pasiune și dinamism, la melancolie și nostalgie, experiența muzicală fiind completată de coregrafii impresionante și de personaje și situații comice.

FATA MOȘULUI ȘI FATA BABEI – duminică, 26 noiembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario.
Un spectacol pentru întreaga familie, „Fata moșului și fata babei” propune publicului (re)întâlnirea cu lumea basmului românesc, într-o montare în care ingeniozitatea regizoral-scenografică se îmbină cu farmecul unei povești cunoscute și îndrăgite de generații de spectatori.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul nostru, www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.

 CITEȘTE ȘI: ZIUA INTERNAȚIONALĂ A PERSOANELOR CU DIZABILITĂȚI, SĂRBĂTORITĂ LA PLOIEȘTI

Back To Top