Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

acces gratuit peleș
Categorie: APH Cultural
  • Accesul în instituțiile culturale din subordinea ministerului de resort va fi gratuit, pentru toți vizitatorii, de Ziua Națională a României.
  • Acestei campanii i se alătură și Muzeul Național Peleș.

"Toate instituțiile culturale din subordinea Ministerului Culturii vor fi deschise de 1 Decembrie, iar accesul este gratuit pentru toți vizitatorii", anunțat reprezentanții Muzeului Național Peleș, unde intrarea va fi, de asemenea, liberă, de Ziua Națională a României.

La Peleș, programul de vizitare va fi în intervalul 9.15 - 15.30 (ultima intrare pentru turul opțional - parterul și etajul I), respectiv 16.15 (ultima intrare pentru turul parterului). În mod normal, prețul întreg pentru acestea este de 100, respectiv 50 de lei, cu reducere de 75% pentru elevi și studenți.

În Castelul Pelișor, accesul va fi permis în intervalul 9:15 – 16:15 (ultima intrare). În zilele obișnuite, un bilet pentru vizitarea Pelișorului costă 30 de lei, cu reducere 75% pentru elevi și studenți.

Reprezentantații Muzeului au mai anunțat că, în intervalul 12.00 - 13.00, vor găzdui acțiunile în cadrul Programului educațional ,,Făuritorii României Mari”, iar în intervalul 10:00 - 16:00 vor fi asigurate ghidaje de specialitate în expoziția temporară ,,Principele Moștenitor Carol al României”.

Citiți și: 1 DECEMBRIE. O SĂPTĂMÂNĂ DE EVENIMENTE DEDICATE ZILEI NAȚIONALE A ROMÂNIEI, LA MUZEUL JUDEȚEAN DE ISTORIE

Back To Top