Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Teatrul Toma Caragiu spectacole
Categorie: APH Cultural

• În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” pune în scenă spectacole care abordează teme referitoare la societate, complexitatea, dar și vulnerabilitatea legăturilor interpersonale.
• Ziua Națională a României aduce, pe scena Teatrului „Toma Caragiu”, premiera spectacolului „Acasă la tata”, în montarea unuia dintre cei mai îndrăgiți reprezentanți ai noii generații de scenariști și dramaturgi români, Mimi Brănescu.
• Cei mici se vor putea bucura de personaje fermecătoare și o poveste plină de candoare.

Teatrul „Toma Caragiu” propune, pentru această săptămână, spectacole ce abordează, în cheie comică sau realistă, teme de actualitate și cu impact asupra societății.

CITEȘTE ȘI: CONCERTUL TRADIȚIONAL DE CRĂCIUN „VIENA MAGIC”: SOPRANA PAULA JECKSTADT ȘI BARITONUL MICHAEL HAVLICEK PE SCENA PALATULUI JUSTIȚIEI DIN PLOIEȘTI

Iată programul complet.

PLICUL – luni, 27 noiembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”, producție a Teatrului Dramaturgilor Români
O satiră socială și politică a unuia dintre cei mai cunoscuți autori români din perioada interbelică, Liviu Rebreanu, spectacolul „Plicul” construiește un univers în care rivalitățile, comploturile și lupta pentru putere se întâlnesc cu intrigile amoroase și cu luminile și umbrele oamenilor care dau viață unei comunități din provincie. Această reprezentație este Sold Out.

ACASĂ LA TATA – vineri, 1 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu” - Premieră
Ziua Națională a României aduce pe scena Teatrului „Toma Caragiu” o montare a unuia dintre cei mai îndrăgiți reprezentanți ai noii generații de scenariști și dramaturgi români, Mimi Brănescu, recunoscut pentru stilul și temele aparte pe care le abordează în piesele sale.
Este cea mai recentă producție din repertoriul secției Dramă, spectacolul „Acasă la tata”, text și regie Mimi Brănescu, scenografia Adela Pârvu, muzica Corina Sîrghi, lighting design Șerban Ionescu, asistent regie Vlad Moșoianu.
Din distribuție fac parte actorii Andrei Radu, Conrad Mericoffer, Florentina Năstase, Ioan Coman, Oxana Moravec, Ana Crețu și Dragoș Câmpan.
Un spectacol ce portretizează viața și relațiile umane printr-o combinație subtilă între ironie și realism, „Acasă la tata” surprinde, cu umor, uneori amar, și autoironie, diferite momente din existența personajelor, unele tensionate, altele emoționante. Un spectacol scris și regizat de Mimi Brănescu, ce oferă o perspectivă contemporană, cu accente ludice, asupra complexității umane, a legaturilor și vulnerabilitatilor interpersonale și a conflictelor dintre generații, din care nu lipsesc orgoliile, invidia și gelozia. Prin dialoguri și situații inspirate din cotidian, montarea dezvăluie straturi adânci ale conștiinței oamenilor și contribuie la conturarea unei imagini autentice a societății contemporane, cu neîmpliniri, dezamăgiri, dar și cu speranțe. Indiferent unde se află, într-un sat uitat de lume sau în capitală, dacă sunt încă tineri sau spre sfârşitul vieţii, celibatari sau cu responsabilitatea unei familii, fiecare personaj gravitează în felul său în jurul neîmplinirii, dar continuă să spere, conștient sau nu, la un viitor mai bun.

FIUL – sâmbătă, 2 decembrie, și duminică, 3 decembrie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”
O montare tulburătoare despre un subiect sensibil al zilelor noastre, depresia adolescentină, ce explorează felul în care un tânăr încearcă să gestioneze un context familial complex, marcat de divorțul părinților, dar și eforturile acestora de a-și salva fiul și de a-i restabili echilibrul emoțional. Aceste reprezentații sunt SOLD OUT.

DOMNUL NOSTOC ȘI CABANA CĂRȚILOR – duminică, 3 decembrie, orele 10.30 și 12.00, sala Teatrului de Animație Imaginario
Cu personaje fermecătoare și o poveste plină de candoare, spectacolul aduce un omagiu lecturii și descoperirii bucuriei care se dezvăluie în paginile cărților și reprezintă o incursiune fascinantă în universul magic al acestora alături de domnul Nostoc și domnișoara Filomene, doi locuitori aparte din Orașul Surprizelor.

Biletele sunt disponibile la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiesti, telefon 0244 522 774 sau online, pe site-ul www.teatruploiesti.ro, în secțiunea Program spectacole.

Foto: Cosmin Ardeleanu/Teatrul Toma Caragiu

CITEȘTE ȘI: BIENALA INTERNAŢIONALĂ DE GRAVURĂ CONTEMPORANĂ „IOSIF ISER” REUNEȘTE 458 DE LUCRĂRI DIN 44 DE ŢĂRI

Back To Top