Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

dr Scarlat lansare carte Medicina longevitatii
Categorie: APH Cultural

 

• Joi, 23 mai, Doctorul Mihai-Alin Scarlat și psihologul Monica Tohăneanu au lansat cartea „Medicina longevității”, la Camera de Comert si Industrie Prahova.
• Evenimentul a atras aproximativ 5000 de urmăritori online din toată țara.

Doctor în Științe Medicale, cu o experiență profesională de excepție de peste patru decenii, cu o activitate asiduă de cercetare în domeniul fitoterapiei, autor a numeroase și foarte apreciate lucrări pe teme medicale, dar și fondator și Director General al Spitalului As Medica, dr. Mihai-Alin Scarlat este o personalitate medicală a cărei autoritate este apreciată și recunoscută atât în țară, cât și în străinătate, un reper al medicinei integrative.

Lucrarea lansata își propune să aducă în atenția cititorilor un complex de abordări și conduite preventive și proactive, cu privire la comportamente ale stilului de viață, menite să amâne și să încetinească procesul de îmbătrânire.

Evenimentul s-a bucurat de prezenta în sală a peste 70 persoane, la care s-au adăugat aproximativ 5 000 persoane care au urmărit live, în streaming, din întreaga lume, această lansarea de carte.

lansare carte CCI

Invitat al evenimentului a fost prof. dr. Niculae Iordache, chirurg de renume, Membru al Academiei de Științe Medicale din România, care a prezentat o recenzie a lucrării, urmata de prezentarea realizată de către autor.

lansare carte Scarlat

Amfitrion al evenimentului a fost președintele Camerei de Comerț și Industrie Prahova, Aurelian Gogulescu.

CITEȘTE ȘI: „ÎMPREUNĂ PENTRU DANA ONCIOIU”: SPECTACOL CARITABIL PENTRU MAMA-EROINĂ DIN PLOIEȘTI CARE SE LUPTĂ CU CANCERUL

Back To Top