Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

fest_castanilorTradiţionalul Festival al Castanilor revine în luna octombrie, la Ploieşti.  Manifestarea readuce în lumina reflectoarelor şi mai cu seamă în inimile iubitorilor de folk, muzica bună, încurajând compozitorii, dar şi tinerele talente.

Teatrul „Toma Caragiu” va fi, şi anul acesta, gazda festivalului. Pe data de 5 octombrie, va avea loc Gala Laureaţilor, iar pe 6 octombrie vor avea loc recitaluri, la care va lua parte şi Alexandra Andrei, câştigătoarea marelui premiu de anul trecut. Condiţia principală pentru participanţi este vârsta minimă de 15 ani, participarea fiind posibilă atât individual cât şi în grup. Cei interesaţi să se înscrie pot solicita informaţii la numerele de telefon: 0244/ 578. 148, 0244, 0244/ 578. 149 sau 0730. 097. 669, persoana de contact: referent Luminiţa Avram, coordonatorul proiectului.

Cei mai buni rămân în concurs

În preambulul festivalului, va avea loc o preselecţie a celor înscrişi. Pe baza materialului audio-video primit, care trebuie să fie de calitate, un juriu format din profesori de specialitate şi artişti, va preselecta concurenţii. Pentru cei din judeţul Prahova, sau pentru cei care doresc să se prezinte personal la preselecţie, trierea se poate face şi direct, în ziua de 22 septembrie 2012, ora 10.00, la sediul Casei de Cultură „I. L. Caragiale” a municipiului Ploieşti, situată pe strada Democraţiei, nr. 60-62, et. 4. Concurenţii admişi să participe la concurs vor achita, în momentul prezentării la Ploieşti, suma de 30 lei, reprezentând taxa de participare la concursul „Festivalul Castanilor - In memoriam Gabi Dobre”. Prezenţa concurenţilor confirmaţi se va face în ziua de 5 octombrie 2012, cel târziu ora 10.00, la Casa de Cultură „I.L. Caragiale” a municipiului Ploieşti. Tuturor concurenţilor li se vor asigura condiţii de masă pentru zilele de 5 şi 6 octombrie 2012 şi cazare, pentru două nopţi. Cheltuielile de transport nu sunt suportate de către organizatori.

Premiile

Premiile din acest an sunt ierarhizate astfel: Trofeul Festivalului, în valoare de  2.000 lei; Premiul pentru interpretare - grup, în valoare de 1.600 lei; Premiul de interpretare - solist, în valoare de  800 lei; Premiul de măiestrie instrumentală, în valoare de  800 lei; Premiul de creaţie (muzică şi text), în valoare de  800 lei; Premiul de popularitate, în valoare de  800 lei.
Back To Top