Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

teatrul toma caragiuÎn cadrul Festivalului Naţional de Teatru, în seara zilei de luni, 29 octombrie, la sala Teatrului „Bulandra" din Bucureşti, Teatrul „Toma Caragiu" Ploieşti prezintă spectacolul „Năpasta", de I. L. Caragiale.


Prima reprezentaţie a actorilor ploieşteni din acestă seară va avea loc la ora 18.00, iar cea de-a doua va începe la ora 21.30, la Teatrul „Bulandra" din Bucureşti. Spectacolul „Năpasta", de I. L. Caragiale, este realizat în regia lui Cristi Juncu, scenografia lui Cosmin Ardeleanu, iar actorii care vor urca în pe scena din capitală sunt Ada Simionică, Ioan Coman, Andi Vasluianu/Nicu Mihoc şi Bogdan Farcaş. „Această ocazie este cu totul specială deoarece prezenţa teatrului ploieştean este urmare a selecţionării acestui spectacol la cea de a 22-a ediţie, această prezenţă alăturându-se celorlalte nouă ediţii trecute ale Festivalului Naţional de Teatru, când teatrul ploieştean a fost selecţionat în această galonată confruntare", a subliniat Lucian Sabados, directorul teatrului ploieştean.
Seria bogată a participărilor la festivaluri naţionale din această toamnă este continuată joi, 1 noiembrie, prin prezenţa Teatrului de Revistă Majestic cu doua spectacole: „Cartea junglei" şi „Bonsoir, Paris!", la un inedit Minifestival al Teatrelor de Revistă în organizarea Teatrului Municipal Baia Mare, care, cu această ocazie, reia activitatea Secţiei de Revistă. „Aceste două prestigioase participări preced cea de a doua ediţie a Festivalului de Teatru «Toma Caragiu», în perioada 7-10 noiembrie, şi despre care vom discuta în detaliu zilele viitoare", a declarat directorul teatrului ploieştean.

Back To Top