Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

teatrul toma caragiuÎn urma nenumăratelor cereri din partea publicului, filmul „Despre oameni şi melci" va avea două proiecţii speciale la Ploieşti, marţi, 11 decembrie, de la ora 18.00 şi de la ora 20.00, la Teatrul „Toma Caragiu".


Organizatorii pregătesc o surpriză inedită spectatorilor care vor fi prezenţi la eveniment. Înainte de film va fi proiectat scurt-metrajul premiat de curând de Academia Europeană de Film cu Premiul pentru cel mai bun scurt-metraj european: „Superman, Spiderman sau Batman", în regia lui Tudor Giurgiu.
Despre film
1992, Cîmpulung Muscel. Fabrica de maşini ARO a dat faliment şi urmează să fie privatizată într-o săptămână. Va fi cumpărată de o companie franceză care intenţionează să o transforme într-o crescătorie de melci. Dintre muncitorii pe care fabrica îi are în prezent, doar 300 îşi vor păstra locul de muncă. Totul se schimbă când unul dintre băieţi găseşte o soluţie inedită menită să-i salveze colegii de la şomaj şi să scoată uzina din faliment.
Filmul este cel de-al doilea lung metraj în regia lui Tudor Giurgiu, după „Legături Bolnăvicioase", care a avut premiera în România, în anul 2006.
Scenariul îi aparţine lui Ionuţ Teianu, mutat în Franţa din 1991, după ce a absolvit Universitatea de Artă Teatrală şi Cinematografică din Bucureşti.
Vivi Drăgan Vasile semnează imaginea, iar Vlaicu Golcea este compozitorul filmului.
Filmul beneficiază de o distribuţie de excepție, cu nume sonore din lumea teatrului şi filmului românesc: Dorel Vişan, Andi Vasluianu, Monica Bârlădeanu, Valeria Seciu, Andreea Bibiri, Ovidiu Crişan, Ion Grosu, Clara Vodă sau Alina Berzunţeanu.
Comedia „Despre oameni şi melci", a avut premiera naţională în data de 14 septembrie şi a ajuns, în prima săptămână, în nu mai puţin de 22 de oraşe, pe aproximativ 40 de ecrane.
Biletele se găsesc la Agenţia de bilete a Teatrului, tel 0244/522774.
Preţul unui bilet este de 7 lei.

Back To Top