Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: APH Cultural

muzeul de istorie ploiestiMuzeul Județean de Istorie și Arheologie Prahova și Muzeul Național de Istorie a României va organiza vineri, 25 ianuarie 2013, ora 11.00, la sediul muzeului din Ploiești, strada Toma Caragiu, nr. 10, lansarea albumelor STAŢIUNILE BALNEOCLIMATERICE  ROMÂNEŞTI. Sfârşitul secolului al XIX-lea şi prima jumătate a secolului al XX-lea și CAPODOPERE din patrimoniul MUZEULUI NAȚIONAL DE ISTORIE A ROMÂNIEI.
    Moderatorul activității va fi directorul Muzeului Național de Istorie a României, dr. Ernest Oberlander Târnoveanu.

În anul 2011 Muzeul Național de Istorie a României  a inițiat proiectele: IMAGO ROMANIAE și CAPODOPERE 2019,  în scopul valorificării patrimoniului cultural românesc, înțeles în integralitatea sa - de la cel arheologic, istoric, artistic, etnografic, până la cel legat de istoria naturală.   
    Proiectul  IMAGO ROMANIAE şi-a propus să împărtăşească privirii şi gândirii străinilor, şi mai apoi românilor, imagini reale sau virtuale ale teritoriilor care fac sau au făcut parte din România, dar şi a oamenilor din acele locuri.
    Colecţiile de cărţi poştale ilustrate, fotografie istorică şi hărţi, gravuri, litografii, desene şi picturi sunt în principal, mijloacele prin care putem urmări, de-a lungul secolelor dezvoltarea umană şi progresul industrial.
    Proiectul CAPODOPERE 2019  dorește  ca  în anul 2019, muzeele și colecțiile din Râmânia să realizeze un site, un CD și o suită de volume, care să prezinte  cele 2019 capodopere alese  din patrimoniul cultural românesc.
    Proiectele sunt deschise tuturor instituţiilor care deţin patrimoniu cultural imagistic, cât şi colecţionarilor particulari.

Back To Top