Categorie: APH Cultural

nicu alifantisLuni, 4 martie, invitaţii prezenţi în sala Casei Sindicatelor din Ploieşti au avut parte, începând cu ora 18, de un recital de muzică bună, în compania lui Nicu Alifantis şi a trupei sale. Odată cu latura artistică, evenimentul a fost unul caritabil, acţiunea fiind organizată de cele două cluburi Rotary din Ploieşti. Spectacolul marchează campania organizată de membrii Rotary, aceştia implicându-se în sprijinirea Căminului de copii din Băicoi, unde vor dona, printre altele, articole de mobilier.

„Lucrăm cu suflet în sprijinul societăţii – aceasta este menirea clubului Rotary. Mă bucur că a fost prezent un public atât de numeros. Nicu Alifantis a făcut un spectacol extraordinar, iar banii pe care i-am strâns vor ajunge acolo unde am promis, şi anume la acel cămin de copii de la Băicoi. Vrem să le cumpărăm nişte paturi şi nişte lenjerie de pat. Sunt nişte copii care nu au norocul nostru, al celor care putem fi într-o sală de spectacol. Sperăm să organizăm şi alături de ei un spectacol, pentru cine poate veni, cu siguranţă vom face acest lucru. Avem doi preşedinţi activi – medicul chirurg Florin Georgescu şi domnul George Ionescu de la Compet care, alături de ceilalţi colegi, s-au implicat în organizarea acestui eveniment", a declarat Marta Mocanu, unul dintre principalii organizatori ai spectacolului, District Governor 2008 – 2009, District 2241 România şi Republica Moldova.

Aşa cum spuneam, organizatorii evenimentului Live sunt cele două cluburi Rotary din Ploieşti: Clubul Rotary Ploieşti şi Clubul Rotary 2000.

Clubul Rotary Ploieşti este condus de medicul chirurg Florin Georgescu din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti, iar celălalt club este administrat de George Ionescu de la Conpet.

„În proiect, alături de cei doi responsabili amintiţi, s-au implicat şi mulţi alţi colegi, clubul Rotaract, membrii până în 25 de ani – şi aceştia s-au implicat activ în organizarea evenimentului. Grupul este condus de colegul meu Gabi Georgescu. Suntem o echipă şi încercăm să facem cât mai multe lucruri bune pentru societate, a declarat Marta Mocanu reporterului APH.

{avsplayer videoid=4 width=690 height=400}

Back To Top