Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

fest castanilorS-a dat STARTUL ÎNSCRIERILOR pentru interpreţii de muzică folk din toată ţara la „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre" din acest an! Toţi cei interesaţi să participe la concurs au la dispoziţie două săptămâni să trimită înregistrările.

CONCURSUL DE INTERPRETARE A MUZICII FOLK „FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre" se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu calităţi componistice şi interpretative, cu vârsta minimă de 15 ani. Participarea în concurs poate să fie individuală sau în grup.

Cei interesaţi sunt invitaţi să trimită, până la data de 26 septembrie 2013, pe adresa Casei de Cultură „I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti, str.Democraţiei, nr.60-62, etaj 3, sau pe adresa de e-mail Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., următoarele:

1. Fişa de înscriere completată conform modelului anexat;
Repertoriul ales, compus din cel puţin două piese, compoziţii proprii cu textele anexate, precizându-se titlul, autorul (text şi muzică) şi durata fiecărui cântec; Participanţii trebuie să declare că piesele prezentate la concurs le aparţin în totalitate din punct de vedere muzical şi că au dreptul de folosire a textelor.
2. O înregistrare audio-video, live sau home made, care să respecte prezentarea şi formula interpreţilor din concurs. (exclus înregistrările din studio)
Informaţii suplimentare pot fi furnizate prin telefon, la numerele:
0244 / 578148, 0244 / 578149 sau 0725.893.135, persoana de contact fiind Ştefania Popişteanu, coordonatorul proiectului.
3. Copie după cartea de identitate.

Pe baza materialului audio-video primit, iar un juriu format din profesori de specialitate, artişti, va preselecta concurenţii. Celor admişi li se va comunica telefonic rezultatul preselecţiei, până la data de 2 octombrie 2013, fiind de aceea obligatoriu ca, la fiecare înscriere, să se menţioneze un număr uşor apelabil sau o adresă de e-mail.
Nu se admit contestaţii la preselecţia concurenţilor.
Concurenţii admişi să participe la concurs vor achita, în momentul prezentării la Ploieşti, suma de 30 lei, reprezentând taxa de participare la Festivalul Concurs „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre".
Prezenţa concurenţilor confirmaţi se va face în ziua de 11 octombrie 2013, la ora 10.00, la Casa de Cultură „I.L. Caragiale"a Municipiului Ploieşti sau până la ora 13.00 la Teatrul „Toma Caragiu" Ploieşti pentru probele de sunet.
Tuturor concurenţilor li se vor asigura condiţii de masă pentru zilele de 11 şi 12 octombrie 2013 şi cazare pentru două nopţi. Cheltuielile de transport nu vor fi suportate de către organizatori.
Juriul va lua în considerare, ca element de bază, interpretarea pieselor admise în concurs, punând accentul pe noutatea stilistică a exprimării şi pe latura de originalitate creativă, atât muzicală cât şi poetică, aspect ce va putea fi reţinut ca un avantaj suplimentar. Deciziile juriului sunt inatacabile.

INVITAŢI DE EXCEPŢIE

Îi aşteptăm pe toţi iubitorii muzicii folk să vină la Ploieşti pentru a ne bucura împreună de cea de-a XIV-a ediţie a Festivalului Castanilor – In memoriam Gabi Dobre. Cu siguranţă sala va fi plină, mai ales că, la finalul fiecărei seri, vom avea recitaluri de mare interes: Nicu Alifantis, Mircea Vintilă, Ducu Bertzi, Emeric Imre, Adrian Ivaniţchi şi Cosmin Vaman, câştigătorul de anul trecut al trofeului. Concurenţii interesaţi au timp la dispoziţie să trimită întregistrările, iar preselecţia va avea loc la începutul lunii octombrie, aşa că îi aşteptăm cu drag!", ne-a declarat Luminiţa Avram, directorul Casei de Cultură „I.L. Caragiale" a municipiului Ploieşti.

Festivalul Concurs care poartă numele iniţiatorului lui, regretatul jurnalist Gabi Dobre, este conceput ca o manifestare cultural-artistică de mare amploare, care se adresează grupurilor şi interpreţilor individuali de muzică folk.
Festivalul urmăreşte readucerea în actualitate a acestui gen muzical, depistarea şi încurajarea talentelor interpretativ-creative şi îmbogăţirea cu noi valori a repertoriului de gen, dar şi intensificarea promovării şi afirmării unor modalităţi moderne de expresie.

Festivalul organizat de către Casa de Cultură „I.L. Caragiale" a Municipiului Ploieşti, în perioada 11-12 octombrie 2013, se va desfăşura la sediul Teatrului „Toma Caragiu". Concursul propriu-zis va avea loc vineri, 11 octombrie 2013, în ziua următoare fiind programată Gala Laureaţilor.

PREMIILE FESTIVALULUI

Pe baza selecţiei, vor fi atribuite următoarele premii:

- Premiul I, TROFEUL FESTIVALULUI în valoare de 2500 lei
- Premiul de interpretare – grup în valoare de 2000 lei
- Premiul de interpretare – solist în valoare de 1000 lei
- Premiul de măiestrie instrumentală în valoare de 1000 lei
- Premiul de creaţie (muzică şi text) în valoare de 1000 lei
- Premiul de popularitate în valoare de 1000 lei

Toate premiile sunt impozabile, cu excepţia celor care eventual vor fi atribuite elevilor sau studenţilor. Neprezentarea în concert a câştigătorilor atrage după sine anularea premiului şi acordarea lui următorului clasat.
Concurenţii care nu se regăsesc printre premianţi vor primi diplome de participare.

Back To Top