Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: APH Cultural

Sylvanes Corala "Armonia" a Casei de Cultură Plopeni condusă de dirijorul Cornel Mutu, vă invită alături de prieteni dragi din ţară şi străinătate, interpreţi de marcă ai muzicii corale româneşti şi anume: Corul "Lyra" al Casei de Cultură Municipale Buzău, Corul "Ion Ionescu" al Centrului Cultural Topoloveni – Argeş, Corul "Armonia" al Casei de Cultură a Municipiului Brăila, Corala "Lira" – Aşezământul Cultural "Sinapse " – Botoşani, Corala"Armonia" a Casei de Cultură Vălenii de Munte, Corul Liceului de Artă "Carmen Sylva" Ploieşti.
De asemenea, pe scena festivalului va evolua ca invitat de onoare Fanfara "Echo des Avens" din Millau – Franţa, care după ce au cutreierat lumea cu ritmurile lor, poposesc şi în Plopeni. Vor fi însoţiţi de dragii noştri prieteni Jeannette şi Claude Bouat, preşedinta şi secretarul Asociaţiei "Millau – Roumanie Amitie", de care ne leagă o frumoasă colaborare ce durează de 12 ani.
Plopenarii şi nu numai, au din nou ocazia să fie spectatorii unui nou concert de calitate, muzica "a capella" în adevăratul sens al cuvântului, o sărbătoare a muzicii corale, cel mai desăvârşit şi eficient instrument în educaţie estetică a naţiunii.
Aşadar, Plopeniul va deveni pentru o zi un templu al muzicii, adresându-se deopotrivă copiilor, părinţilor şi bunicilor, descoperind astfel magia în stare pură, oferită într-o feerie sonoră continuă pe parcursul a câtorva ore.
O sărbătoare ce anulează orice graniţe, orice discriminare, fără competiţie, învăţănd şi crescând împreună, împlinind acest scop şi dar de la Dumnezeu pentru a avea ce da mai departe, aducând frumuseţe în inima fiecăruia.
Mulţumim şi pe această cale autorităţilor locale pentru promovarea şi încurajarea acestor manifestari spirituale, culturale, artistice care vin să ne apropie mai mult de Dumnezeu şi să ne apropie pe noi unii de alţii, pentru a fi mai buni şi mai uniţi.
Cu drag vă aşteptăm sâmbătă, 21 septembrie 2013, ORA 16.00 în eleganta sală a Casei de Cultură a oraşului Plopeni, pe toţi cei ce iubesc această minunată tradiţie muzicală a popoarelor de pretutindeni.
Maria STANCIU, Preşedinte Corala "Armonia " Plopeni – Prahova

Back To Top