Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

necolaiciucJudecătoria Sectorului 1 l-a achitat, marţi, pe fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc în dosarul în care este acuzat pentru o fraudă de peste 2,7 milioane de euro.

Instanţa a dispus achitarea lui Mihai Necolaiciuc pentru infracţiunea de utilizare a creditului garantat din fonduri publice în alte scopuri decât cel pentru care a fost acordat, în scopul obţinerii pentru sine sau pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Judecătoriei Sectorului 1 a revocat măsura preventivă care fusese dispusă în cazul lui Necolaiciuc, respectiv cea a obligării de a nu părăsi localitatea Bucureşti. De asemenea, instanţa a dispus ridicare sechestrului instituit la data de 28 iulie 2009, de către DNA, asupra bunurilor mobile şi imobile ale lui Necolaiciuc.

Soluţia dată de Judecătoria Sectorului 1 nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.
Necolaiciuc a fost extrădat din Statele Unite în 2011.

RISE Project a descoperit în documentația aferentă procesului pentru extrădare că Necolaiciuc ar fi fost inclusiv de acord să devină informator al FBI în Venezuela pentru a nu fi trimis înapoi în România. Traducătoarea angajată să intermedieze discuția dintre Necolaiciuc și FBI a declarat acest lucru în fața justiției americane.

FOTODOCUMENTE PE RISEPROJECT.RO

Back To Top