Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

victor ponta florin jianuFlorin Jianu (foto alături de premierul Victor Ponta), noul ministru delegat pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii (IMM), Mediu de Afaceri şi Turism, este implicat în rețeaua de spălare de bani anchetată de procurorii DIICOT în dosarul "Cosma-Păvăleanu". Tehnocratul pretinde că lucrează la "crearea viitorului cadru economic european" și că luptă împotriva evaziunii fiscale, dar firma lui este urmărită penal pentru spălare de bani și evaziune într-un caz de crimă organizată în care sunt implicați oameni-cheie din PSD, principalul partid de guvernământ.

Procurorii din Prahova au declanșat urmărirea penală împotriva Advice Group Media, firma lui Florin Jianu, din cauza unor tranzacții repetate cu două firme fantomă, titrează RISEPROJECT.RO. În total, Advice a virat peste 700.000 de lei în conturile Kadok Interprest și Robyko Last Line, două SRL-uri înregistrate în Ploiești, care au rulat sume imense cu proveniență ilicită în baza unor operațiuni economice pe care procurorii le consideră "fictive". Pur și simplu, entitățile au fost folosite ca vehicule intermediare într-un vast circuit financiar menit să disimuleze comisioane încasate la negru pentru lucrări publice, șpăgi și deturnări de TVA în activități aparent comerciale, de tipul achizițiilor inventate și serviciilor de consultanță care n-au existat vreodată.

INFOGRAFIC RISEPROJECT, RECHIZITORII, CONEXIUNI

Back To Top