Categorie: Dezvăluiri

sebastian ghita interviu hotnewsSebastian Ghiță apare într-un interviu realizat de Dan Tapalagă pentru Hotnews.ro, în care încearcă să explice relațiile din PSD Prahova, legăturile sale de afaceri cu gruparea Păvăleanu, dar și implicarea sa în mass-media.

Totodată, Ghiță își rememorează începuturile în afaceri, povestește despre legăturile sale cu sistemului serviciilor de informații, declarând, printre altele, că l-a cunoscut pe Corneliu Păltânea, fostul șef al secției de informații județene a SRI Prahova, într-un magazin, când amândoi își cumpărau mașini de spălat.

Societatea pare să aplice o presiune din ce în ce mai mare asupra tipului acesta de prezență - afaceri, politică, media. Soluția nu este să lupt eu cu societatea ca să arăt cât de bun, performant, puternic sunt. Dacă ambasade, instituții, colegi din partid îmi dau aceste semnale, eu nu vreau să trăiesc singur, nu vreau să mă lupt. NU VREAU SĂ AJUNG VOICULESCU, VÎNTU. În concluzie singura soluție este să îmi diminuez această influență”, a declarat Sebastian Ghiță.

„Cred că a fost o persoană neatentă la relațiile copiiilor", crede Sebastian Ghiță despre Mircea Cosma, președintele CJ Prahova.

Click AICI pentru VIDEO integral cu interviul lui Sebastian Ghiță pentru Hotnews

Back To Top