Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

ioan niculae astraAutoritatea Nationala de Reglementare în Domeniul Energiei (ANRE) a pierdut la Curtea de Apel București un proces intentat de distribuitorul de gaze GDF Suez. Judecătorii au dat câștig de cauză companiei de distribuție obligând statul român să-i plăteasca despăgubiri de 66 milioane de euro. Experții în domeniu spun că la recurs ANRE va câștiga procesul având în vedere că GDF și-a recuperat o mare parte din suma de 300 de milioane de lei. De unde? De la cetățeanul român, desigur!

Vosganian și Videanu, principalii vinovați

Totul a pornit de la decizia păguboasă a statului român ca unele companii, în pricipal InterAgro deținut de omul de afaceri Ioan Niculae, să beneficieze în perioada februarie 2008 - decembrie 2010 doar de gaze din producția internă, mult mai ieftine decât cele din import.

Gazele din producția internă costau 160 dolari/mia de metri cubi, în timp ce gazele din import erau achiziționate cu circa 380 dolari/mia de metri cubi. Ulterior, gazele din import au ajuns chiar și la 590 dolari/mia de metri cubi.

În urma deciziilor politice, mare parte din producția internă ajungea la InterAgro. Astfel, în acea perioadă cantitățile de gaze din producția internă disponibile pe piață au fost reduse.

În aceste conditii, GDF Suez și E.ON au fost obligate să achiziționeze cantitățile necesare de gaze din import, la prețuri mult mai mari decât de pe piața internă.
Însă, pentru a ține pe loc prețurile la consumatorii finali reglementați, costurile mai mari cu achiziția gazelor din import nu au fost recunoscute de Autoritatea de Reglementare.

Practic, ANRE, instituție aflată atunci în subordinea Guvernului, a refuzat să recunoască aceste costuri în facturile consumatorilor finali. În 2012, ANRE a fost dată în judecată.

În final, tot consumatorii finali au fost cei care au trebuit să suporte costurile deciziilor politice din perioada 2008-2010.

La DIICOT există un dosar de subminare a economiei naționale - celebrul dosar Romgaz-InterAgro-îin care sunt acuzați foștii miniștri Varujan Vosganian și Adriean Videanu care ar fi favorizat firma omului de afaceri Ioan Niculae. Hotnews.ro

Back To Top