Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

/home/actualis/public_html/templates/ja_flix/local/html/com_content/article/default.php on line 43
no-fullimage" itemscope itemtype="https://schema.org/Article">
Categorie: Dezvăluiri

roberta anastaseIon Narcis Munteanu, consilierul parlamentar al Robertei Anastase, încheia pe bandă rulantă contracte cu instituțiile statului.

Potrivit Oficiului Național al Registrului Comerțului, Ion Narcis Munteanu este acționar în cadrul SC Romactiv Business Consulting SRL, companie al cărei obiect principal de activitate este „consultanță pentru afaceri și management". Ceilalți acționari ai firmei erau, la momentul înființării, Radu Mihai Onofrei, Lorelai Violeta Jantea și George Ionuț Preda.

În perioada crizei financiare și a măsurilor de austeritate impuse de guvernarea Boc, SC Romactiv Business Consulting SRL a derulat cel puțin zece contracte finanțate din fonduri nerambursabile cu autorități publice controlate politic de Partidul Democrat Liberal. Astfel, încă de la sfârșitul anului 2008, societatea lui Ion Narcis Munteanu a încheiat un contract, în valoare de 525.600 lei fără TVA, cu Ministerul Sănătății Publice, pentru studii de fezabilitate aferente proiectului Programului Operațional Creșterea Competitivității Economice vizând prescripția electronică.

Zeci de milioane de lei
Ulterior, în perioada 2010-2013, firma în cauză a încasat de la Consiliul Local al Muni¬cipiului Toplița, Consiliul Județean Dâmbovița (controlat de baronul „găinar" Florin Popescu), Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri (condus de Adriean Videanu) sau Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului (patronat de Elena Udrea) contracte grase, în valoare totală de 13,6 milioane de lei (3,4 milioane de euro). Cele mai importante contracte atribuite Romactiv Business Consulting SRL au fost cele încheiate cu ministerul păstorit de Adriean Videanu, totalizând aproximativ 8,8 milioane de lei.

Sursa: jurnalul.ro

Back To Top