Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

badescu ghita pontaJurnaliștii incomod.ph informează, citând surse din rândul procurorilor, că numele lui Iulian Bădescu, fostul primar al Ploieştiului, apare legat de mai multe contracte dintre Primăria Ploieşti şi firmele controlate de deputatul Ghiţă. Procurorii au descoperit că drept mulţumire pentru contractele cu Primăria, Bădescu a primit de la Ghiţă o vilă în cartierul Albert din Ploieşti.

În anul 2013, Iulian Bădescu a primit de la S.C. ASESOFT INTERNATIONAL SA Ploieşti un imobil situat în Cartierul Albert al municipiului Ploieşti cu destinaţia casă de locuit.
Iulian Bădescu a fost cel care a hotărât ca imobilul respectiv să facă obiectul unei promisiuni de vânzare cumpărare încheiat între S.C. BIPRESS SRL Plopeni ca promitent cumpărător şi S.C. ASESOFT INTERNATIONAL SA Ploieşti – proprietar al imobilului.

La puţin timp după ce s-a semnat promisiunea bilaterală de vânzare cumpărare pentru imobilul respectiv, Iulian Bădescu a cerut administratorului firmei BIPRESS SRL, Iulian Tănase (finul lui Bădescu) să încheie un contract prin care firma Bipress cesiona marca Drumul Vinului către S.C. SUNSMART INTEGRARE IT SRL Ploieşti. Preţul cu care marca urma să fie cesionată a fost de 900.000 lei, preţ supraevaluat. Reprezentantul firmei SUNSMART INTEGRARE IT SRL era Cristian Săndulescu, unul dintre apropiaţii lui Sebastian Ghiţă.

După semnarea contractului, s-au emis facturi parţiale pentru marca Drumul Vinului care erau duse la sediul Asesoft şi le predate angajaţilor de acolo. Sumele de bani încasate în contul S.C. BIPRESS SRL Plopeni au fost redirecţionate, din dispoziţia lui Iulian Bădescu către S.C. ASESOFT SA Ploieşti cu titlu de contravaloare a imobilului din Cartierul Albert în care Bădescu se mutase cu familia sa.

Se pare că respectivele tranzacţii au fost formale, doar scriptice, în realitate Iulian Bădescu a beneficiat de imobilul din Cartierul Albert cu titlu gratuit.

Sebastian Ghiţă a deţinut firma S.C. Asesoft International S.A. până la data când a devenit deputat în Parlamentul României, administrarea societăţii fiind preluată de către Chirilă Sorin-Adrian - vărul soţiei sale. Şi după acest moment administrarea în fapt a S.C. Asesoft Internaţional S.A. a rămas în sarcina lui Ghiţă care coordona întreaga activitate a societăţii respective precum şi a altor societăţi comerciale din grupul Asesoft, cum ar fi Asesoft Distribution, Editura Prahova S.A.

De asemenea, Iulian Bădescu a deţinut S.C. Bipress S.R.L. şi S.C. Bloom Press S.R.L., iar după ce devenit primar al municipiului Ploieşti, în anul 2012, a cesionat fictiv părţile sociale către finul său – Tănase Iulian, însă Bădescu le-a administrat în continuare.

După ce a devenit primar, Iulian Bădescu l-a contactat pe Sebastian Ghiţă şi i-a solicitat acestuia ca în schimbul încheierii unor contracte de prestări servicii între Primăria Ploieşti şi societăţile administrate în fapt de acesta, să îi remită dreptul de proprietate al unui imobil situat în cartierul Albert, imobil care a fost oferit în anul 2013. Se pare că Iulian Bădescu chiar s-a exprimat în cercul său de cunoscuţi atât din segmentul politic, cât şi din cel privat că ,,eu primar al Ploieştiului, nu merit şi eu o casă în cartierul Albert ?".

Cei doi au încheiat în formă autentică o promisiune bilaterală de vânzare-cumpărare între S.C. Asesoft International S.A. şi S.C. Bipress SRL., contra sumei de peste un milion de lei pe care Bădescu nu a plătit-o niciodată. În acest context, primarul Bădescu în baza înţelegerii cu Sebastian Ghiţă, a încheiat, în perioada 2012 – 2014 trei contracte de prestări servicii cu S.C. ASESOFT INTERNATIONAL SA, în valoare totală de aproximativ 300.000 euro pentru servicii informatice, prin încredinţare directă.

Totodată, în schimbul acestui imobil oferit drept mită de Ghiţă, Iulian Bădescu în calitate de primar a acceptat să sponsorizeze anual cu suma de 500.000 euro din fondurile Primăriei Ploieşti, echipa de baschet CSU Asesoft .
Se pare că Sebastian Ghiţă, a direcţionat suma de bani primită cu titlu de sponsorizare, către firma A&S World Travel S.R.L. administrată de Chirilă Sorin, cu scopul de a retrage banii în numerar şi de a-i folosi în interes personal, simulând în actele contabile cheltuieli fictive cu deplasările şi cantonamentele echipei de baschet Asesoft.

Back To Top