Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

dna-bucurestiÎnalta Curte de Casaţie şi Justiţie a confirmat, în urmă cu o săptămână, redeschiderea urmăririi penale în dosarul „Papici", cel în care au fost filaţi şi interceptaţi şefii din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, inclusiv Viorel Dosaru – fost inspector şef, în prezent subsecretar de stat în MAI, dar şi procurori cu funcţii importante în Prahova, şefii ANAF şi DGA Ploieşti.

De atunci, persoanele implicate în dosar au fost citate pe bandă rulantă la DNA Ploiești. Încrengătura prezentată în ordonanța Papici, instrumentată inițial de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Ploiești și disjunsă către DNA, prezintă un mecanism relațional incredibil, demn de grupările mafiote implicate până la vârful structurilor statului român.

Documentul arată că existau indicii legate de funcţionari, poliţişti şi procurori care ar fi protejat afacerile ilegale derulate de gruparea Alexe-Păvăleanu, însă procurorul care a instrumentat dosarul a clasat cauza pe motiv că faptele nu au existat.

Documentul integral AICI

Back To Top