Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

lucian costea valea doftaneiPrimarul din Valea Doftanei explică, într-o înregistrare difuzată de postul Antena 3, cum a fost șantajat de rețeaua de interese condusă de Vlad Constantin, zis Șomeru, personajul central din scandalul care a dus la demisia procurorului DNA Mircea Negulescu.

Primarul Lucian Costea dezvăluie o încrengătură de interese ramificată pe toată Valea Prahovei din care fac parte afaceriști îndoielnici și polițiști corupți.

„Toate plângerile lui Șomeru ajungeau la comisarul Popa, iar Popa executa. Acum e internat la Psihiatrie ca să se facă că a luat-o din loc. Acum e la Nr. 9.

Comisarul Popa a fost anchetat de un procuror care a declanșat investigații legate de aceste anchete abuzive declanșate la comanda lui Șomeru. Când a fost prins, că el comunica cu Șomeru - discutau cum să-l facă pe ăla, pe celălalt, Șomeru făcea o plângere la Popa, iar Popa se ducea peste agentul economic care îl deranja pe Șomeru (Vlad Constantin - n.r.). Mie mi-au făcut două anchete în care înceca să caute ceva, nu găsea, dar încerca să intimideze. 

Popa este un escroc. Acesta s-a dus el într-un parc, după care s-a dus la Negulescu să se vaite că a vrut să se sinucidă, i-a arătat niște urme pe gât. Că a fost demascat de organele de anchetă în momentul respectiv s-a dus la DNA ca o victimă, dând vina pe Șomeru. El e la psihiatrie că a fost pus sub acuzare. Pentru că domnul Lefter a demonstrat că acest Popa era unealta lui Șomeru. Omul dorea și funcții mai mari, își ataca colegii, avea un facebook fals. Popa era unealta lui Șomeru. Părerea mea este că Negulescu a aflat foarte târziu că a fost folosit de acest Șomeru.

După ce nu a găsit nimic la mine la firmă, m-a invitat la Ploiești la o cafenea și mi-a propus să găsesc despre o anumită persoană de la ocolul Silvic Azuga să găsesc date care o pot incrimina pe acea persoană care îl deranja pe Șomeru. Dacă găsesc date și reușește el să îl înfunde, eu niciodată nu voi mai avea probleme cu poliția. Mi-a dat termen până după sărbători, iar după sărbători să îi spun ce am descoperit despre respectiva persoană pe care o cheamă Liviu Drăgoi. Am decis în ianuarie să îi spun că nu știu nimic despre nimeni. Din momentul ăla, Popa nu a mai comunicat și am văzut că avea o atitudine ostilă” - Lucian Costea.

Înregistrare declarație integrală: Antena3.ro

Back To Top