Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

contract mentenanta internet csm ploiestiAflat într-o situație financiară dezastruoasă, Clubul Sportiv Municipal Ploiești (CSM) și-a permis să încheie în februarie 2016 un contract pentru... ștergerea de praf a internetului. La obiectul contractului figurează "mentenanță intranet și internet – verificare pasivă (n.r. cu privirea) a stării tehnice, curățare periodică de praf, constatare, aducere la cunoștință a eventualelor defecte".

Cu conturile blocate și îngropat în datorii, Clubul Sportiv Municipal Ploiești a încheiat zeci de contracte pentru diverse prestări de servicii, unele de-a dreptul hilare, notează observatorulph.ro

În data de 24 februarie 2016, directorul de atunci al CSM Ploiești, Cezar Stoichiciu, a semnat un contract cu SC Secomtech Solutions din Ploiești un contract pe patru luni pentru "servicii de întreținere a echipamentului de telecomunicații". Valoarea contractului este de 7.300 de lei/lună, fără TVA, timp de patru luni, iar cea totală a contractului este de 29.200 lei, fără TVA.

La tot ce înseamnă mentenanță, inclusiv pentru internet, obligația firmei care a câștigat aproape 8.000 de euro în patru luni, a fost următoarea: verificare pasivă (n.r. adică să privească) a stării tehnice, curățare periodică de praf, constatare, aducere la cunoștință a eventualelor defecte (...)". În traducere liberă, CSM Ploiești a plătit unei firme 8.687 de lei (TVA inclus), pe lună, timp de patru luni, pentru ca un angajat al unui SRL să se uite la rețeaua de internet și să curețe serverele de praf! În tot acest timp, antrenorii și sportivii au fost neplătiți cu lunile, iar lotul de gimnastică ritmică al clubului participă la competițiile sportive pe banii antrenoarei.

Foto/text sursă: observatorulph.ro

Back To Top