Categorie: Dezvăluiri

antena1_ploiestiMarius Visarion, directorul Antenei 1 Ploieşti şi administratorul societăţii care a deţine franciza postului riscă să piardă controlul asupra staţiei locale, după ce numele jurnalistului Claudiu Vasilescu a intrat în cărţi, cu voie de la stăpânirea din Bucureşti, pentru a prelua franciza deţinută de trustul Intact controlat de familia Voiculescu.

Sursele APH dau ca sigur un conflict deja izbucnit între Bucureşti şi Ploieşti, pe tema controlului staţiei locale, la care Marius Visarion nu vrea să renunţe.
Deţinătorul francizei i-ar fi intentat chiar un proces penal ploieşteanului, după ce acesta ar fi refuzat să predea aparatura deţinută de Intact.

Visarion nu părăseşte locaţia studioului situat pe Strada Maramureş din Ploieşti, societatea sa deţinând, în prezent, contractul de închiriere pe spaţiu. De asemenea, societatea administrată de Marius Visarion deţine un contract de franciză valabil până în 2012.  Sursele noastre spun că jurnalistul Claudiu Vasilescu ar fi intrat în cărţi pentru preluarea administrării francizei staţiei locale Antena 1 Ploieşti, după ce, un membru influent al Partidului Conservator ar fi pus o vorbă bună în favoarea acestuia în faţa Cameliei Voiculescu, preşedintele CA a trustului Intact.

Iată ce declara acum două săptămâni Marius Visarion pentru observatorulph.ro:

„Este doar un zvon, fără nici un fundament în realitate. În primul rând nu am cum să fiu "schimbat din funcţia de director" pentru simplul motiv că eu nu sunt angajatul televiziunii Antena 1. Eu sunt administratorul firmei care deţine contractul de franciză în Prahova pentru Antena 1 şii am luat decizia de a continua contractul cu ei. Acesta este, dacă vreţi, un detaliu tehnic. În al doilea rând, ca administrator al acestei firme, vă pot spune că din punct de vedere al contractului noi ne-am respectat toate obligaţiile aşa că nu există nici un motiv real de reziliere a acestuia", a precizat Visarion.

Nota redacţiei. Noi suntem convinşi că Marius Visarion, prin societatea care administrează franciza, a respectat termenii contractuali. Nici nu ar fi fost greu să nu o facă între campaniile electorale. Acum, însă, se apropie alegerile, iar staţiile locale – satelit ale trustului Intact îşi mobilizează forţele pentru un joc electoral care se anunţă a fi extrem de dur. Pentru că, nu-i aşa, fiecare localitate are specificul său, iar PC are şi el muşchi ca să arate că se delimitează de PSD. La o adică, desigur!

Declaraţii preluate de pe portalul www.observatorulph.ro

Back To Top