Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri
  • Separatoarele de sens în care s-a lovit motociclistul decedat vinerea trecută la ieșirea din Ploiești, în zona Spitalului Județean de Urgență Ploiești, erau montate recent de către SGU Ploiești
  • Lucrarea nu avea recepția finalizată, informează surse din administrație pentru Actualitatea Prahoveană
  • Mai mult, la doar o zi după tragedie, constructorii s-au furișat ca să monteze indicatorul albastru „Ocolire”
     

După producerea accidentului de vineri seara, în urmă căruia și-a pierdut viața un motociclist, încep să iasă la iveală detalii legate de tragedie. La trei zile după producerea accidentului a fost montat indicatorul pentru semnalizarea separatorului de sens. Mai mult, surse din administrație au declarat, în exclusivitate pentru APH, că lucrarea nu are recepția finalizată, iar semnalizarea lucrării și a separatoarelor propriu-zise era inexistentă.
 
Vinerea trecută, un motociclist în vârstă de 32 de ani și-a pierdut viața în urma impactului cu separatoarele de sens amplasate, în urmă cu scurt timp, în zona intersecției străzii Alba Iulia cu DJ 102 de la intrare în Ploiești. Separatoarele au fost amplasate de către SGU Ploiești.

Imagini cu accidentul mortal produs vineri seară, la ieșirea din Ploiești – VIDEO LINK

Motociclistul care a murit vineri seara a fost proiectat, pur și simplu, sub roțile unui autoturism de pe contrasens. Acesta circula pe linia dublă continuă, aflându-se n depășirea unui vehicul care circula pe banda a doua. 
În imagini se observă că tânărul care și-a pierdut viața ar fi încercat, probabil, să facă o depășire și se afla pe linia dublă dintre sensuri când a lovit separatoarele montate relativ recent la ieșirea din Ploiești spre Păulești, tocmai pentru a prevenit producerea unor accidente grave la intersecția cu strada Alba Iulia. Victima a fost proiectată sub roțile unei mașini care venea pe contrasens.

Back To Top