Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

declarație
Categorie: Dezvăluiri
  • Accesul consilierilor locali la un studiu de pre-fezabilitate comandat de Primăria Ploiești în vederea construirii viitorului spital municipal de urgenţă este permis doar după semnarea unei Declarații de Confidențialitate.
  • Studiul a costat 100.000 de euro și a fost plătit din bani publici.

Un studiu de pre-fezabilitate realizat pentru Primăria Ploiești a devenit un adevărat secret de stat. Chiar dacă s-au plătit 100.000 de euro din bani publici, consilierii locali care doresc să citească studiul respective trebuie să semneze un acord de confidențialitate, fiindu-le interzisă dezvăluirea datelor din acest document. Mai mult, prin semnarea Declarației de Confidențialitate, consilierii își asumă faptul că vor informa „imediat” Consiliul Local, dar și pe primarul Andrei Volosevici, în cazul în care au cunoștință despre „orice acces neautorizat la documentul menționat”.

declaratie

Citește și Strict secret pe bani publici. Primăria Ploiești a plătit 100.000 de euro pentru un studiu de pre-fezabilitate confidențial

Back To Top