Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

cazul copilului adus in stare gravă la spital
Categorie: Dezvăluiri

 

• În urma informațiilor despre cazul bebelușului de două luni, subnutrit, care a fost adus la Spitalul de Pediatrie în stare extrem de gravă, a fost constituită, prin Ordin de Prefect, o comisie mixtă care să analizeze toate aspectele acestei situații.
• Ce au descoperit inspectorii DSP și CAS în urma anchetei ordonate de Prefect.

Referitor la cazul copilului aflat în stare gravă, care a fost internat la Spitalul de Pediatrie Ploiești, Instituția Prefectului Județul Prahova face următoarele precizări:

În urma constituirii prin Ordin de Prefect a unei comisii mixte de verificare a cazului respectiv, putem prezenta opiniei publice o informare preliminară, urmând ca un raport final să fie prezentat după încheierea tuturor cercetărilor.

Astfel, din instituțiile cu atribuții în acest sens nominalizate de către Prefectul Județului Prahova pentru a verifica aspectele semnalate, încă nu au fost finalizate verificările de către Direcția Generală de Asistența Socială și Protecția Copilului Prahova și de către Inspectoratul Județean de Poliție Prahova.
Celelalte instituții au prezentat următoarele concluzii:

Direcția de Sănătate Publică Prahova a informat următoarele:
- în data de 10.05.2023, la Camera de Gardă a Spitalului Orășenesc Urlați, nu s-a prezentat vreo mamă cu un pacient (copil în vârstă de două luni);
-la aceeași dată, erau asigurate linii de gardă în specialitatea Medicină Internă, Chirurgie Generală și Pediatrie (medicul pediatru având program de lucru până la ora 19);
-în jurul orelor 20:43, pe sistemul de supraveghere video a unității sanitare se observă o persoană de sex feminin cu un sugar în brațe care a discutat cu agentul de pază al unității din dreptul porții, după care aceasta, deplasându-se către un automobil aflat în stradă, părăsește unitatea;
-în urma verificărilor condițiilor igienico-sanitare din cadrul Compartimentului de Pediatrie al Spitalului Orășenesc Urlați nu au fost constatate nereguli sau abateri.

 CITEȘTE ȘI: PRIMELE MĂSURI ALE ANCHETEI DGASPC PRIVIND CAZUL BEBELUȘULUI ADUS ÎN STARE GRAVĂ LA SPITAL

În dimineața zilei de 11.05.2023, o ambulanță a fost solicitată de către familia pacientului și acesta a fost transportat la Spitalul de Pediatrie Ploiești.

În ceea ce privește constatările Inspectoratului Teritorial de Muncă Prahova, precizăm că atât firma de pază cât și Spitalul Orășenesc Urlați respectau legislația în domeniu.

În ceea ce privește constatările Casei de Asigurări de Sănătate Prahova, pacientul nefiind tratat în cadrul Spitalului Orășenesc Urlați, a fost încheiat un proces verbal de constatare pentru perioada respectivă în urma căruia rezulta faptul că în data respectivă niciun pacient nu a fost refuzat sau redirecționat către o altă unitate sanitară de către personalul medical.

„Vă aducem la cunoștință că, din declarația agentului de pază al Spitalului Orășenesc Urlați, la momentul prezentării mamei cu copilul la poarta de acces, aceasta a precizat că dorește să meargă la secția de Pediatrie, iar în urma răspunsului agentului care îi spune mamei că programul cabinetului de Pediatrie se încheiase la ora 19, acesta nu a dorit să mai intre în incinta spitalului și a plecat.
Agentul de pază precizează, de asemenea, că i-a însoțit pe cei doi (mama și pacientul) până în stradă, întrebând dacă au nevoie de mașină, moment în care, însoțitoarea care i-a adus pe cei doi a oprit autoturismul, conducătoarea auto (o doamnă blondă) întrebând despre prezența în spital a unui anumit cadru medical. La răspunsul negativ al agentului de paza, persoanele mai sus-menționate au urcat în mașină și au plecat.
Facem precizarea că pe măsură ce rapoartele celorlalți reprezentanți din comisia de control vor fi finalizate, Instituția Prefectului Județul Prahova le va face publice de îndată”, se mai precizează în comunicatul Instituției Prefectului Prahova.

CITEȘTE ȘI: EXCLUSIV: COPIL ÎN STARE GRAVĂ, TRIMIS ACASĂ FĂRĂ SĂ FIE CONSULTAT LA SPITALUL URLAȚI (SURSE)

Back To Top