Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri
  • O companie privată deținătoare a unor clădiri în zona de nord a municipiului Ploiești depune o cerere de acord pentru amenajarea unui drum și îngrădirea accesului cu o barieră pe domeniul public.
  • Documentul banal înregistrat în data de 20 februarie 2024 la Direcția Generală de Dezvoltare Urbană Ploiești devine premieră istorică prin promptitudinea europeană cu care Primăria Ploiești îl aprobă: fix în aceeași zi – 20 februarie 2024. 

CITEȘTE ȘI: CEI DOI ANGAJAȚI DE LA URBANISM ANCHETAȚI ÎN DOSARUL „WHITE TOWER” AU FOST PLASAȚI SUB CONTROL JUDICIAR

Firma Kindest Garden Family SRL se poate lăuda cu o performanță demnă de consemnat în paginile oricărui jurnal de recorduri. Cererea depusă la registratura Primăriei Ploiești, în atenția arhitectului șef care coordonează Direcția Generală de Dezvoltare Urbană din cadrul unității administrativ teritoriale Ploiești, a pus în mișcare aparatul birocratic greoi al UAT Ploiești care, cu o solicitudine europeană, aprobă documentul în ziua înregistrării acestuia. 

Despre Kindest Garden Family SRL

Potrivit datelor oficiale furnizate prin intermediul portalului Termene.ro, societatea comercială Kindest Garden Family SRL a înregistrat pierderi în 2022, este inactivă fiscal, nu are datorii la stat, iar domeniul principal de activitate poartă codul de identificare ONRC 8510 – Învățământ preșcolar.

Firma este titulara unui drept de superficie pe un teren din cartierul Albert – Ploiești, mai precis pe Bd. Republicii, nr. 170, T65, A 8/19, identificat cu numărul cadastral 122607 și pe terenul de lângă, la numărul 168, cu număr cadastral 133686. 

În zona cu pricina a răsărit un frumos balon alb destinat diverselor activități comerciale ale societății în cauză, dar și o serie de clădiri cu destinație neclară și nespecificată nicăieri. În proximitatea construcțiilor răsărite în locația respectivă există o cale de acces neamenajată, denumită generic „Drumul puțurilor”, pentru care firma în cauză a depus documentul din facsimil. Pe scurt, oamenii au vrut să își faciliteze accesul la clădirile construite, dar și să-l îngrădească cu două bariere, motivând în cerere dorința de limitare a accesului mijloacelor de transport de mare tonaj și de a permite accesul persoanelor care merg la imobilul utilizat de societatea Kindest Garden Family SRL.

Direcția Tehnic Investiții Primăria Ploiești: De acord cu realizarea în regie proprie a drumului de acces, acord negativ pentru montarea barierelor

DTI din cadrul UAT Ploiești răspunde în aceeași zi la adresa depusă de solicitant: „Suntem de acord să executați, în regie proprie, amenajarea drumului de acces (...) pentru asigurarea accesului din Bulevardul Republicii, către construcțiile realizate de societatea dumneavoastră (...) în ceea ce privește propunerea privind instalarea unei bariere pe cheltuiala proprie în vederea limitării accesului traficului rutier pe acel sector de drum, vă facem cunoscut că nu putem aviza favorabil această solicitare, deoarece drumul respectiv intră în categoria drumurilor publice (...)”. 

1 KINDEST GARDEN FAMILY ALBERT PLOIESTI2 KINDEST GARDEN FAMILY ALBERT PLOIESTI

 

Back To Top