Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Dezvăluiri

eugen cristescu 1Noul site de ştiri incomod.ph deţinut, din informaţiile noastre, de consilierul local PSD George Stanciu, nu are niciun fel de legătură contractuală cu jurnalistul Eugen Cristescu, proprietarul site-ului incomodph.ro.

Eugen Cristescu ne-a confirmat, telefonic, faptul că nu a încheiat nici o înţelegere cu noii apăruţi pe piaţa media. Numele "incomod" este asociat, de câţiva ani, cu site-ul lui Eugen Cristescu, jurnalistul care deţine domeniul incomodph.ro. Nou-apărutul incomod.ph vine să creeze o dublură cel puţin bizară în piaţa media locală, inducând în eroare publicul cititor prin asemănarea flagrantă dintre numele celor două site-uri care au, aşa cum spuneam, proprietari diferiţi.

Gestul lui George Stanciu de a-şi construi un site de ştiri care să se asemene flagrant cu deja-cunoscutul incomodph.ro deţinut de Eugen Cristescu a fost comentat, pentru noi, de Cristescu:
"Nu am nici o legătură cu incomod.ph, este o decizie pe care a luat-o cineva fără să aibă cu mine vreo înţelegere sau discuţie în niciun fel. Oricum, pe mine mă bucură apariţia a încă unui mijloc de informare în online-ul prahovean. Sincer, de când au apărut noii colegi, nouă ne-a crescut traficul pe site-ul propriu. Incomodph.ro are ani întregi de când este indexat pe motoarele de căutare, nu ne facem probleme legate de apariţia unui nume asemănător. Mă opresc aici, le doresc succes", a declarat, pentru APH, jurnalistul Eugen Cristescu.

Back To Top