Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

liviu-lucaOffshore-ul cipriot Elbahold a reintrat în acționariatul PSV Company, fosta Petromservice, începând cu 30 ianuarie anul acesta, în locul unei firme deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru, titrează sursazilei.ro.

Despre Elbahold procurorii români au spus în mai multe rânduri că este controlată de Sorin Ovidiu Vîntu și Liviu Luca. PSV este și acționar la Realitatea Media (7,5%), firmă care deține postul de televiziune Realitatea.

După o scurtă perioadă în care Cozmin Gușă și Maricel Păcurau păreau că au reușit să preia și PSV Company de la un alt "cuplu" format din Sorin Ovidiu Vîntu și Livu Luca, situația s-a întors, titrează sursa citată.

SOV și Luca redevin acționari majoritari ai SC PSV Company, fosta societate Petromservice, firmă care a făcut obiectul mai multor anchete ale DIICOT și ale Parchetului General, prin intermediul offshore-ului cipriot Elbahold.

Pe 30 ianuarie anul acesta s-a înregistrat la Registrul Comerțului documentul prin care Elbahold a fost înscrisă cu 54% din acțiunile PSV. În schimb, a ieșit din PSV Company firma deținută de Cozmin Gușă și Maricel Păcuraru – Strategies Research Investments SRL.
Integral, sursazilei.ro

Back To Top