Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

benzinaLuna viitoare vine cu majorări ale tarifelor la utilități. Astfel, de la 1 aprilie, vom plăti mai mult pentru carburanți, gaze și electricitate.

Prețurile benzinei și ale motorinei vor crește ca urmare a introducerii taxei de 7 eurocenți pentru fiecare litru de combustibil. De la 1 aprilie, un litru de motorină va costa aproximativ 6,5 lei în loc de 6 lei cât este în prezent. Pentru un litru de benzină, românii vor plăti în medie 6,2 lei , de la 5,9 lei. Dacă vor să facă plinul rezervorului, șoferii vor plăti, de luna viitoare, cu 25 de lei mai mult decât în prezent.

Și gazele se vor scumpi de la 1 aprilie, pentru toate categoriile de consumatori. preșurile se vor majora cu 2% pentru consumatorii casnici și cu 5% pentru companii.

Energia electrică se va scumpi cu 1% pentru consumatorii casnici.

Economiștii estimează că toate aceste majorări vor duce la creșterea tuturor prețurilor de pe piață, dar populația va fi afectată mai ales de efectul de scumpire a alimentelor.

Back To Top