Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

mancare la gunoiRomânii aruncă cinci milioane de tone de alimente în fiecare an. Un sfert dintre produsele aruncate nici măcar nu sunt scoase din ambalaje. Autorităţile se pregătesc de mai bine de 10 ani să pună la punct o strategie care să reducă risipa de alimente, dar până acum nu a apărut niciun rezultat.

Puțini români merg la cumpărături cu o listă făcută în avans, așa că de multe ori ajung acasă cu mai multe alimente decât ar avea nevoie. O mare parte din aceste produse se învechește în frigidere, așa că ajunge, în cele din urmă, la gunoi. Cinci milioane de tone de alimente, care încap în 230.000 de tiruri și care, puse cap la cap, măsoară distanţa dintre Bucureşti și Madrid, ajung anual la gunoi. Asta în condițiile în care mii de persoane caută prin coșurile stradale o coajă de pâine.

Potrivit datelor Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Alimentaţie, anual sunt risipite în lume peste 1,3 miliarde de tone de alimente. Asta înseamnă o treime din producţia anuală de alimente şi costuri de 750 de miliarde de dolari.
La nivel mondial, peste 840 de milioane de oameni suferă de foame.

Mai multe AICI

 

Back To Top