Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

ajutor stat immStatul va plăti, începând din luna iulie, salariile pentru angajatorii care creează minim 20 de locuri noi de muncă. Un proiect al Ministerului de Finanțe ar putea debloca piața muncii din întreaga țară.

Proiectul Ministerului Finanțelor prevede finanțarea nerambursabilă de la bugetul de stat a întreprinderilor mici şi mijlocii, pentru costurile salariale, la nivelul maxim al salariului mediu brut, timp de doi ani consecutivi, pentru crearea a minim 20 de locuri de muncă, potrivit unui proiect al Ministerului de Finanţe.

Bugetul alocat schemei de ajutor de stat este de 600 milioane euro, de care ar putea beneficia circa 1.500 de companii, informează Capital.ro.

Noul ajutor de stat se va aplica între 1 iulie 2014 şi 31 decembrie 2020. Plata ajutorului se va efectua în perioada 2015-2025, în limita bugetului anual alocat schemei şi se va plăti după efectuarea totală sau parţială a cheltuielilor eligibile aprobate prin acordurile pentru finanţare.

Mai multe AICI

 

Back To Top