Améliorer activement la puissance masculine et n est pas seulement appelé cialis 10mg prix. La qualité européenne actuelle est peu coûteuse.

Categorie: Economic

bursa locuri de munca prahovaBursa generală a locurilor de muncă organizată, vineri, de către AJOFM Prahova, a atras aproximativ 1.300 de participanți din tot județul, prahoveni dornici să-și găsească un job. Peste jumătate dintre ei și-au depus CV-urile și au fost selectați pentru angajare, iar zece candidați au fost angajați pe loc.

Bursa locurilor de muncă s-a desfășurat concomitent în trei orașe din Prahova, iar la acțiune au participat 87 de agenți economici care au venit cu peste 900 de oferte de joburi.

În Ploiești, 35 de agenți economici au prezentat 591 de locuri de muncă, 742 de persoane au fost interesate de joburile existente, dar 480 au fost selectate în vederea angajării, iar cinci dintre acestea au obținut pe loc joburi de confecționeri textile, muncitori necalificați și vânzătoare.

În Câmpina, 34 de agenți economici au pus la dispoziția persoanelor interesate 180 de locuri de muncă, iar 372 de persoane au trecut pragul bursei pentru a se interesa de joburile oferite. Dintre acestea, 153 de candidați au fost selectați în vederea angajării, iar alte cinci persoane au primit postul pe loc, fiind angajate imediat pentru servicii care nu necesitau studii superioare.

Cei 18 angajatori prezenți la bursa din Vălenii de Munte au oferit 135 de locuri de muncă vacante, de care s-au interesat 172 de persoane. Dintre acestea, 67 au fost selectate pentru o viitoare angajare.

Tot vineri, AJOFM Prahova a publicat LISTA ACTUALIZATĂ A POSTURILOR VACANTE anunțate de către angajatorii prahoveni care nu au participat la bursa locurilor de muncă, joburi care sunt, în continuare, disponibile.

DESCARCĂ DE AICI LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ DISPONIBILE ÎN PLOIEŞTI

DESCARCĂ DE AICI LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ DISPONIBILE ÎN CÂMPINA

DESCARCĂ DE AICI LISTA LOCURILOR DE MUNCĂ DISPONIBILE ÎN VĂLENII DE MUNTE

Back To Top